Ο Τάσος Κοντογιαννίδης βραβεύει και φέτος μαθητές στη Σταυρούπολη.

12 Οκτωβρίου 201721:32

Την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017 στις 12:00 το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί η θεσμοθετημένη πλέον εκδήλωση στο σχολικό συγκρότημα της Σταυρούπολης, κατά την οποία θα απονεμηθούν χρηματικά βραβεία στους νεοεισαχθέντες σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, της σχολικής περιόδου 2016-2017 στους πρώτους μαθητές και μαθήτριες και στους αριστούχους όλων των τάξεων, του Γυμνασίου και Λυκείου της Σταυρούπολης.

Τα χρηματικά βραβεία είναι χορηγία του Ξανθιώτη-Σταυρουπολίτη δημοσιογράφου και συγγραφέα Τάσου Κοντογιαννίδη που προσφέρει ποικιλοτρόπως εδώ και δεκαετίες στον τόπο που γεννήθηκε και τιμά,  στην καθημερινή του δράση και ζωή.

Ο Τάσος Κοντογιαννίδης, σχετικά πρόσφατα, το Σάββατο 19 Αυγούστου του 2017, τιμήθηκε για την προσφορά του από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρούπολης Ξάνθης “Ορφέας”, δηλώνοντας τότε χαρακτηριστικά:

“Ευχαριστώ θερμότατα τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σταυρουπόλεως Ξάνθης “Ορφέα”, τον αιδεσιμότατο πατέρα Παναγιώτη και τον αντιδήμαρχο Ξάνθης κ. Χατζηεφραιμίδη, που με τίμησαν για την κοινωνική και ανθρωπιστική προσφορά μου στην περιοχή και κυρίως για την χορηγία των χρηματικών βραβείων στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου Σταυρουπόλεως, καθώς και στους πρώτους όλων των τάξεων και στους αριστούχους. Με την πράξη τους αυτή, κατέρριψαν τον μύθο, ότι ουδείς αγιάζει στον τόπο του…”

radio899.gr

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr