Ο Σπύρος Τσιλιγγίρης μόλις κατάλαβε ότι θα του φορτώσουν το camp προσφύγων

11 Σεπτεμβρίου 201908:24

Πριν λίγες ημέρες ο βουλευτής Ξάνθη, Σπύρος Τσιλιγγίρης, διαβεβαίωνε κατηγορηματικά όλους τους Ξανθιώτες ότι το στρατόπεδο Σταυρούπολης δεν πρόκειται να γίνει camp προσφύγων. Στην συνάντηση του όμως με τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη κατάλαβε ότι τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά και εισέπραξε μια υπόσχεση του υπουργού να σκεφτεί το θέμα.

“Με μία πλούσια και άκρως ενδιαφέρουσα, αλλά και επίκαιρη ατζέντα προβλημάτων που απασχολούν τον Ν. Ξάνθης, συναντήθηκε σήμερα με τον Yπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο Bουλευτής Ν. Ξάνθης  Σπύρος Τσιλιγγίρης.

Στην πολύωρη συζήτηση που είχαν οι δύο πολιτικοί, πρωταγωνίστησε το θέμα της ενδεχόμενης λειτουργίας του στρατοπέδου «Αναλογίδη» στην Σταυρούπολη ως κέντρο φιλοξενίας προσφύγων- μεταναστών.

Ο κ. Τσιλιγγίρης εξέθεσε όλους τους λόγους και τις παραμέτρους που συντείνουν στην εξαίρεση της περιοχής από οποιονδήποτε ανάλογο προγραμματισμό στα πλαίσια της μεταναστευτικής πολιτικής.

Ο κ. Υπουργός άκουσε με προσοχή και δέχθηκε τις αιτιάσεις του βουλευτή, διαβεβαιώνοντάς τον ότι θα τις λάβει σοβαρά υπόψη για την διαμόρφωση της τελικής του απόφασης…

Ο κ. Τσιλιγγίρης εξέθεσε στον Υπουργό ένα ακόμη πάγιο αίτημα των αστυνομικών υπαλλήλων και ολόκληρης της κοινωνίας του Ν. Ξάνθης αναφορικά με τις ελλείψεις σε ανθρώπινο – και όχι μόνον- δυναμικό, πράγμα που δυσχεραίνει την σωστή αστυνόμευση και καταπονεί το υπάρχον προσωπικό.

Ο κ. Χρυσοχοϊδης δεσμεύθηκε για την ικανοποίηση του αιτήματος σε εύλογο χρονικό διάστημα, δεχόμενος μάλιστα και την πρόσκληση που του απηύθυνε ο Βουλευτής να επισκεφθεί την Ξάνθη για να έχει μια καλύτερη άποψη και εικόνα των προβλημάτων που ετέθεσαν στην συζήτηση.

Ο κ. Τσιλιγγίρης ευχαρίστησε θερμά τον Υπουργό για το ενδιαφέρον του, ενώ δήλωσε αισιόδοξος για την σύντομη επίλυση των προβλημάτων που συζητήθηκαν.”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr