Ο ΣΟΞ φέρνει περισσότερους από 1.000 στην Ξάνθη με Περιφερειακή διοργάνωση. Διακρίσεις και πάλι από τον Ξανθιώτικο Όμιλο.

11 Δεκεμβρίου 201820:04

Αφορμή στάθηκαν οι επιτυχίες που σημείωσε ο Όμιλος της Ξάνθης στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε  στην Καβάλα από την Ε.Σ.Σ.Α.Μ.Θ και τον Σ.Ο. Καβάλας.

 Ομαδικό Σκακιστικό Πρωτάθλημα Rapid Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και το Ομαδικό Πρωτάθλημα Rapid Παίδων – Κορασίδων για το 2018 με τη συμμετοχή 12 συλλόγων και 30 ομάδων από Καβάλα, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Δράμα, Σέρρες, Χρυσούπολη και Ξάνθη, με τον Σκακιστικό Όμιλο Ξάνθης να έρχεται δεύτερος  στο Ομαδικό Πρωτάθλημα και Τρίτος στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων Κορασίδων.΄

Ο Δημήτρης Βαγιανός μας αποκάλυψε τη μεγάλη επιτυχία για την Ξάνθη που διεκδίκησε και τελικά πέτυχε να αναλάβει τη διοργάνωση των μαθητικών αγώνων της Περιφέρειάς μας το Μάρτιο του 2019 και συγκεκριμένα το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Μαρτίου.

Σε αυτή τη διοργάνωση θα συμμετέχουν περισσότεροι από 300 μαθητές και είναι δεδομένο ότι σχεδόν 1.000 άτομα, κυρίως συνοδοί θα βρίσκονται για δύο ημέρες στην Ξάνθη, τονώνοντας έτσι τη γενικότερη λειτουργία της πόλης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr