Ο Σύλλογος Τριτέκνων τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας στην Κεντρική Πλατεία !

11 Μαΐου 201420:42

Τη μητέρα επέλεξε να τιμήσει με μια ευχάριστη πρωτοβουλία ο Σύλλογος Τριτέκνων Ξάνθης, την Κυριακή με την ευκαιρία της Γιορτής της Μητέρας.

Οι άνθρωποι του Συλλόγου το πρωί της Κυριακής βρέθηκαν στην Κεντρική Πλατεία όπου μοίρασαν μπαλόνια και λουλούδια στις μητέρες, τιμώντας τη σημαντική ημέρα, τιμώντας τις μητέρες όλων, τις μητέρες της σύγχρονης εποχής, τις μητέρες της προσφυγιάς, τις μητέρες όλου του κόσμου.

Στις μητέρες που πέρασαν από την πλατεία, μαζί με τα παιδιά και τις οικογένειές τους μοίρασαν λουλούγια, γλυκά αλλά και μπαλόνια ευχόμενοι να είναι πάντα καλά και να χαρίσουν ζωή.

Στο σχετικό Δελτίο Τύπου αναφέρεται:

triteknoi 2Είπαν του ήλιου “γιορτάζει η μάνα”
κι εκείνος βάλθηκε με φως τη γη να ντύνει.
Είπαν της θάλασσας “γιορτάζει η μάνα”
κι αμέσως έγινε η φουρτούνα γαλήνη.
Το ‘μαθαν τα πουλιά, “γιορτάζει η μάνα”
και το τραγούδι τους ξεχείλισε πλημμύρα.
Το ‘μαθαν τα άνθη, “γιορτάζει η μάνα”
και μοσχοβόλησε η πλάση χίλια μύρα.
Τ’ άκουσε η βροχή, αλλά δεν έκλαψε
δάκρυ δεν κάνει να κυλήσει αυτή τη μέρα.
Τ’ άκουσε ο ουρανός κι άνοιξε διάπλατα
πείτε ευχές, μύριες ευχές για τη μητέρα

     Σήμερα την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 σε μια ηλιόλουστη χαρούμενη ημέρα, στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Ξάνθης στο πλαίσιο του  εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Μητέρας  γιόρτασε την Μητέρα.  Με μουσική,  Γλυκά,  Λουλούδια και Μπαλόνια που πρόσφερε σε όλους που παρευρέθησαν. Τα Γλυκά ήταν χορηγία του Σωματείο Ζαχαροπλαστών και ανεξαρτήτων καταστηματαρχών της πόλης και η μουσική του Paradise 90.3 και Νovα 93.1 FMράδιο. Μία ασυνήθιστη μα δυναμική γιορτή για την πιο μαγική λέξη Μητέρα πολύτιμο πετράδι ένα στολίδι της ψυχής και της ζωής το χάδι. Χρόνια Πολλά Μανούλα ._

 

triteknoi 2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr