Ο Σύλλογος Ποντίων για την επιτυχία στα 16α “Θυμίσματα και Παρχάρια”

7 Ιουλίου 201423:49

P1012042(1) 1 (18) P1012045(1)Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις του Mundial «πίεσαν» ασφυκτικά τις εκδηλώσεις μας. Αντέξαμε. Κόσμος αρκετός, νόστιμες λιχουδιές, κλασικές αλλά και ποντιακές, κέφι ανεξάντλητο όπως ξέρουν να προσφέρουν οι Ποντιακής καταγωγής καλλιτέχνες και τα παιδιά του Συλλόγου μας. Τα 16α «ΘΥΜΙΣΜΑΤΑ & ΠΑΡΧΑΡΙΑ» πέρασαν στην ιστορία.

Άξια επαίνων η εθελοντική συμμετοχή των μελών του συλλόγου και ιδιαίτερα της νεολαίας και των γυναικών προς τους οποίους απευθύνουμε την εκτίμηση και τις ευχαριστίες μας.

Τις εκδηλώσεις τίμησαν με την παρουσία τους οι νεοεκλεγέντες Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης κ. Ζαγναφέρης Κωνσταντίνος και Δήμαρχος Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος Χαράλαμπος, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Ευφαραιμίδης Νίκος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΣΕΚΕ κ. Ταρενίδης Παναγιώτης.

Εκπληκτικό πρόγραμμα παρουσίασαν οι καλλιτέχνες Γιάννης Κουρτίδης και Αχιλλέας Βασιλειάδης συνοδευόμενοι στην λύρα από τον δικό μας Τάσο Πετρόπουλο και τον Κώστα Σιαμίδη. Στο νταούλι τα μέλη μας Θανάσης Ελευθεριάδης και Παπαγιαννίδης Γιάννης.

Νοιώθουμε χρέος να ευχαριστήσουμε για την συμβολή τους:

–          τα Μ.Μ.Ε της πόλεως και της περιφέρειας μας για την συνδρομή τους στην προβολή της εκδήλωσης.

–          Τον Δήμο Ξάνθης και τις υπηρεσίες τουγια την αμέριστη συμπαράσταση τους.

–          Τον Πολιτιστικό Σύλλογο της ΣΕΚΕ

Ευχαριστούμε την γαλακτοβιομηχανία ΡΟΔΟΠΗ για την γενναιόδωρη προσφορά προϊόντων.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους συμπολίτες μας που επισκέφθηκαν την εκδήλωση μας και με την παρουσία τους εξέφρασαν με τον καλλίτερο τρόπο την αγάπη και το ενδιαφέρον τους για τον Σύλλογο και ότι αυτός εκπροσωπεί και εκφράζει.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι και του χρόνου.

Σύλλογος Ποντίων Ν. Ξάνθης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr