Ο Σύλλογος Γονέων του 1ου ΓΕΛ για την ομάδα Ρομποτικής και τη στήριξη του προγράμματος από το 2012

13 Νοεμβρίου 201507:33

Σε ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Γονέων του 1ου ΓΕΛ συγχαίρει την ομάδα ρομποτικής του σχολείου ενώ αναφέρεται και λειτουργία, συνολικά, του προγράμματος ρομποτικής, την τελευταία τριετία και της στήριξης που έτυχε από το Σύλλογο.

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται:

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Ξάνθης συγχαίρει του μαθητές Χάρη Παπαδάκη, Βασίλειο Κόκκινο και Αλέξανδρο Πανταζίδη καθώς και τον προπονητή – καθηγητή Αθανάσιο Μπαλαφούτη για την επιτυχία τους στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής, που διεξήχθη στο Κατάρ.

Το πρόγραμμα ρομποτικής ξεκίνησε με τη συμβολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόμνων μετά από πρόταση του καθηγητή κ. Αθανάσιου Μπαλαφούτη και στηρίχθηκε από το Δεκέμβριο του 2012 μέχρι τον Ιούνιο του έτους 2015 με το ποσό των 3.771,40 €

Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους γονείς των μαθητών του σχολείου μας που μέσα από τις συνδρομές τους μας καθιστούν αρωγούς των προσπαθειών των μαθητών του σχολείου.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr