Ο Σάββας Μελισσόπουλος που θέλει να διώξει τις ομάδες πρέπει να απαντήσει – Τον στηρίζει ο Μετέ και το Προξενείο;

5 Μαΐου 201916:30

Ενθουσιασμένος έφυγε από τα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου ο Σάββας Μελισσόπουλος αφού περίπου 200 ψηφοφόροι και σύμβουλοι έδωσαν το παρόν. 

Μάλιστα ο ίδιος μετά από λίγες ώρες ανάρτησε σε Socia:

“26 του Μάη η πρώτη μεγάλη νίκη !!
2 Ιούνη η τελική επικράτηση!!!
Από την επόμενη κιόλας μέρα ανοίγουμε τις πόρτες του Δημαρχείου της πόλης μας, για να υποδεχθούμε όλο το λαό της πόλης που τόσα χρόνια ήταν στο περιθώριο και που στην συντριπτική του πλειοψηφία σήμερα έχει εναποθέσει όλες τις ελπίδες του σε εμάς!!
Δίνουμε άμεσα βήμα στη νέα γενιά της πόλης μας, απομακρύνοντας ταυτόχρονα, όλες τις ομάδες και τις ομαδούλες που για δεκαετίες ολόκληρες δρούσαν ανεξέλεγκτες και μόνο για το δικό τους προσωπικό συμφέρον τους!!!!
Η χθεσινή μεγάλη συγκέντρωση απέδειξε για άλλη μια φορά ότι η Ξάνθη έχει ήδη γυρίσει σελίδα, έχει ήδη μπει σε μια νέα εποχή !!!!
ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ!!!”

Και φυσικά λίγο πολύ είναι όπως τα περιγράφει, μόνο μια ερώτηση, από τις “ομάδες και ομαδούλες” όπως λες Σάββα Μελισσόπουλε, ο Ψευτομουφτής και το Τουρκικό Προξενείο σε στηρίζει; Έχουν έρθει σε επαφή με υποψήφιους συμβούλους σου;

info@xanhipress.gr , η διάψευση σου μπορεί να αποσταλεί εδώ. Θα μας επιτρέψεις σε αυτή, να βάλουμε και την απάντηση μας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr