Ο Σάββας Μελισσόπουλος μίλησε για Ευρωπαϊκά Προγράμματα στην Λεύκη

18 Μαρτίου 201916:46

«Η περιοχή έχει άμεση ανάγκη έργων υποδομής, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα, θα εξελίξουν, και θα δώσουν ώθηση στον τόπο. Το πρόγραμμά μας έχει τον τρόπο και τις απαντήσεις! Είμαστε προετοιμασμένοι, και τεχνοκρατικά καταρτισμένοι, να δώσουμε υλοποιήσιμες λύσεις, με αξιοποίηση ιδίων πόρων αλλά και με ευρωπαϊκά κεφάλαια από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων».

Αυτά είπε ο Σάββας Μελισσόπουλος κατά την επίσκεψη του στην Λεύκη, κάνοντας προφανώς πρόβα όταν θα απευθύνει κάποια στιγμή από την βουλή στον Ελληνικό λαό, γιατί τους κατοίκους της Λεύκης προς το παρόν τους ενδιαφέρει αν είναι καθαρό το χωριό τους, ανάβουν οι λάμπες το βράδυ, και δεν χρειάζεται να τρέχουν για ένα χαρτί στο κέντρο της πόλης.

Όσο για την ανάπτυξη, την ασφάλεια και τις συντάξεις τους, θα ρωτήσουν τους “άχαστους”, Γιαννακίδη, Στογιαννίδη και Ζεϊμπέκ

Αναλυτικά το δελτίο τύπου

Την Θεία Λειτουργία, στον εκκλησιαστικό ναό της Λεύκης, παρακολούθησε την Κυριακή της Ορθοδοξίας, ο υποψήφιος δήμαρχος Ξάνθης, Σάββας Μελισσόπουλος και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Κίνησης «ΞΑΝΘΗ για ΌΛΟΥΣ».

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το καφενείο του οικισμού και συνομίλησε με κατοίκους του χωριού οι οποίοι του εξέθεσαν τα χρόνια και άλυτα, έως σήμερα, προβλήματα του τόπου τους. Η ανύπαρκτη παρουσία του Δήμου και οι εικόνες εγκατάλειψης της περιοχής, επιβεβαιώθηκαν για άλλη μια φορά.

Μέσα από ένα γόνιμο διάλογο, ο υποψήφιος δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι από την επόμενη κιόλας μέρα των εκλογών, που θα αναλάβει την διοίκηση του Δήμου Ξάνθης, θα τεθούν στο τραπέζι κατά προτεραιότητα, οι ανάγκες της περιοχής και τα προβλήματα της καθημερινότητας των κατοίκων, προβλήματα που ταλανίζουν την ζωή τους, αλλά και την ζωή των παιδιών τους, προβλήματα που αγνοήθηκαν την προηγούμενη πενταετία, είτε από αδιαφορία, είτε από έλλειψη γνώσης. «Η περιοχή», δήλωσε ο Σάββας Μελισσόπουλος, «έχει άμεση ανάγκη έργων υποδομής, που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα, θα εξελίξουν, και θα δώσουν ώθηση στον τόπο. Το πρόγραμμά μας έχει τον τρόπο και τις απαντήσεις! Είμαστε προετοιμασμένοι, και τεχνοκρατικά καταρτισμένοι, να δώσουμε υλοποιήσιμες λύσεις, με αξιοποίηση ιδίων πόρων αλλά και με ευρωπαϊκά κεφάλαια από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ και το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων».

Στη συνέχεια ο υποψήφιος Δήμαρχος μαζί με τους υποψηφίους της κίνησης «ΞΑΝΘΗ για ΌΛΟΥΣ» επισκέφτηκαν τον Πολιτιστικό Σύλλογο Λεύκης και το Λαογραφικό Μουσείο που στεγάζεται σε αυτόν, διαπιστώνοντας, για άλλη μια φορά, τον πολιτιστικό πλούτο, το ενδιαφέρον και την δράση των κατοίκων της περιοχής, που με  την κατάλληλη υποστήριξη, μπορούν να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης.

«Η Λεύκη» τόνισε ο Σάββας Μελισσόπουλος, «το Εύμοιρο και το Πετροχώρι, σύντομα θα αποκτήσουν τη θέση που τους αξίζει, και που θα αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της, γιατί η Δημοτική Αρχή της επόμενης μέρας επενδύει ξεκάθαρα στην ισόρροπη και πολυεπίπεδη ανάπτυξη του τόπου μας».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr