Ο Σάββας Μελισσόπουλος με τις μεθοδεύσεις του απεγκλωβίζει το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης

4 Ιουνίου 201914:06

Το γράφαμε από την πρώτη ημέρα, ο Σάββας Μελισσόπουλος ήταν τρίτος και δεν είχε καμιά τύχη με τον τρόπο που έκαναν τον προεκλογικό τους αγώνα. Ο ίδιος αδυνατούσε να τσαλακωθεί, και όπως έλεγε στο …ΠΑΣΟΚ, θα με βγάλετε δήμαρχο αλλιώς τα παρατάω (!), το σύνολο των υποψηφίων συμβούλων του συμμετείχε για την εμπειρία και τις selfie , εκτός τα γνήσια πασόκια του συνδυασμού όπως οι Δαβιτίδης, Τσιτινές και Τσαϊρογλου που έδωσαν αγώνα πόρτα -πόρτα με την Μάνια Τσαϊρογλου να πληρώνει τις μεθοδεύσεις στον συνδυασμό, και τέλος, η χαριστική βολή, η συμπόρευση με τον Στάθη Γιαννακίδη.

Μην αναφερθούμε λεπτομερώς ξανά στα γεγονότα, ακόμα και οι ίδιοι υποψήφιοι του συνδυασμού μιλάνε πλέον ανοιχτά για τα λάθη αυτά. Να αναφερθούμε όμως κάτι σημαντικό, την στιγμή που Σάββας Μελισσόπουλος “έφτυνε” το ΠΑΣΟΚ και έκανε τον συνδυασμό πολιτικό πλυντήριο για τον Στάθη Γιαννακίδη, σε Καβάλα, Κομοτηνή και Αλεξνδρούπολη, το ΠΑΣΟΚ έβγαζε Δημάρχους. 

Το ίδιο ακριβώς θα γινόταν και στην Ξάνθη αν η επικοινωνιακή ομάδα του συνδυασμού δεν ήθελε να κάνει τον Σάββα Μελισσόπουλο “Τζιτζικώστα” της Ξάνθης, και αν ο ίδιος έβγαινε στα κάγκελα και έκανε καθημερινή επίθεση όχι μόνο στον Δημαρχόπουλο, αλλά και στον Μανώλη Τσέπελη αφού ο ίδιος ήταν μέλος όλων των διοικήσεων που οδήγησαν την Ξάνθη σε αυτά τα χάλια.

Όμως ο Σάββας Μελισσόπουλος το πήγε ένα βήμα παραπάνω που έκανε πλέον όλο το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης να απομακρύνεται από τον ίδιο. Μέσα στον συνδυασμό του ήταν γνωστό από την πρώτη ημέρα, ότι ο Στάθης Γιαννακίδης έδωσε εντολή να στηριχθεί ο Μανώλης Τσέπελης, και ο λόγος ήταν αφού δεν μπορούμε να πάρουμε τον Δήμο, να πετάξουμε έξω το “σύστημα” Κοντού.

Ουσιαστικά λοιπόν, στο ΠΑΣΟΚ Ξάνθης, που μοίραζε ψηφοδέλτια και ήταν οι μόνοι που έτρεξαν πόρτα πόρτα, είδαν τον Σάββα Μελισσόπουλο να κάνει μέλος του αγώνα τον Στάθη Γιαννακίδη του ΣΥΡΙΖΑ, και να μεθοδεύει την εκλογή δεξιών, αφήνοντας με αυτό τον τρόπο έξω από το δημοτικό συμβούλιο την Μάνια Τσαϊρογλου για μόλις τρεις ψήφους.

Τώρα αυτό που μένει να δούμε είναι ποιοι θα παραιτηθούν στην πορεία, και αν ο Σάββας Μελισσόπουλος κάνει πράξη την απειλή του, να παραιτηθεί αν δεν τον βγάλουν Δήμαρχο

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr