Ο Σάββας Μελισσόπουλος και τα “Πασοκοπουλα” σε φορείς και στο Δήμο

27 Μαρτίου 201917:50

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Σάββας Μελισσόπουλος συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της Κίνησης «ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ», πραγματοποίησαν σειρά συναντήσεων θεσμικού χαρακτήρα με τις τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου, καθώς και με εκπροσώπους τεχνικών επιμελητηρίων και συλλόγων της πόλης.

Αρχικά συναντήθηκαν με την Προϊσταμένη της  Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών κα Μανά Αικατερίνη, όπου ενημερώθηκαν για μια σειρά από θέματα που άπτονται της Τεχνικής Υπηρεσίας, όπως η υλοποίηση του τεχνικού προγράμματος του Δήμου Ξάνθης, η δυνατότητα καλύτερης οργάνωσης της υπηρεσίας, καθώς και η προσαρμογή της υπηρεσίας σε σχέση με τις επικείμενες αλλαγές του «Κλεισθένη».

Στην συνέχεια επισκέφθηκαν την Διεύθυνση Δόμησης του Δήμου Ξάνθης και συνομίλησαν με τον Προϊστάμενο κ. Παυλίδη Πέτρο, όπου και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της ηλεκτρονικής πολεοδομίας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η υπηρεσία, σε σχέση με την εφαρμογή της, καθώς και τους χρόνους διεκπεραίωσης των οικοδομικών αδειών.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με μέλη του Τ.Ε.Ε. παραρτήματος Ξάνθης, καθώς και με τους προέδρους τεχνικών φορέων της Ξάνθης, όπου ζητήθηκε η άποψή τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην άσκηση του επαγγέλματός τους, αλλά και τους τρόπους που μπορεί ο Δήμος με τις υπηρεσίες του, να σταθεί αρωγός.

Οι συζητήσεις ήταν εποικοδομητικές και επικεντρώθηκαν σε ζητήματα γύρω από την ανάπτυξη της πόλης μας,  τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών, την συμβολή των τεχνικών συλλόγων καθώς και σε ζητήματα τα οποία αφορούν την καθημερινότητα των πολίτων και πως αυτή και με ποια ποιοτικά χαρακτηριστικά, μπορεί να βελτιωθεί.

Ο κ. Μελισσόπουλος δεσμεύτηκε ότι σε λίγες μέρες οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να έχουν στα χεριά τους ένα πλήρες, καταρτισμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα για τον Δήμο μας, που θα απεικονίζει το όραμα της Κίνησης «ΞΑΝΘΗ για ΌΛΟΥΣ», καθώς και ότι η επόμενη μέρα θα μας βρει όλους μαζί να προσπαθούμε για ένα καλύτερο αύριο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr