Ο Σάββας Μελισσόπουλος ανέλαβε τον άχαρο ρόλο να ξεπλύνει τον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

15 Μαΐου 201914:12

Όταν γράφαμε πριν μέρες για την συμφωνία Μελισσόπουλου – ΣΥΡΙΖΑ για Περιφερειακές και Δήμο (νιάου νιάου στα κεραμίδια δηλαδή), τόσο ο ίδιος όσο και μερικοί από τον συνδυασμό του, έλεγαν πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο και δεν υπάρχει λόγος να διαψεύσει. 

Όμως, ο Σάββας Μελισσόπουλος είναι τόσο αφελής, η να το πούμε διαφορετικά, περνάει για τόσο χαζούς τους υποψηφίους συμβούλους του, που θεώρησε ότι η επιλογή του αυτή θα περνούσε στα ψιλά. Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η επιλογή θα περάσει στα ψιλά και θα την καταπιούν όλοι. 

Οι “ατσαλάκωτοι” του συνδυασμού του που έφτυναν τις διαδικασίες προσέγγισης ψηφοφόρων από το Δροσερό, όχι μόνο θα καταπιούν μια άλλη διαδικασία, αλλά θα την εντάξουν στην αναγκαιότητα για την αλλαγή του Δήμου. 

Οι κάτοικοι του Δροσερού λοιπόν που ζούνε από τα επιδόματα, τα χρήματα όλων των φορολογούμενων που μοιράζει ο ΣΥΡΙΖΑ (άλλωστε ποιος ο ρόλος της Αριστεράς αν δεν υπάρχουν εξαθλιωμένοι), θα ψηφίσουν τον άνθρωπο που στηρίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, θα ψηφίσουν Σάββα Μελισσόπουλο. Δεν γνωρίζουμε αν θα είναι αρκετοί αυτοί οι ψήφοι για να τον ξεκολλήσουν από την 3η θέση, αλλά θα είναι μια σημαντική βοήθεια…από το Δροσερό.

Εμείς απλά να πούμε, ότι με τόσο γλύψιμο που πέφτει εκεί που έφτυναν όλοι, η πόλη μέχρι τις εκλογές θα είναι πεντακάθαρη

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr