Ο Προκόπης Παυλόπουλος ξανά στη Θράκη στις 10 Φεβρουαρίου – Αυτή τη φορά θα βρεθεί στις Σάπες

24 Ιανουαρίου 202009:46

Για 6η φορά σε διάστημα 8 μηνών θα βρεθεί στη Θράκη ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, λίγο πριν την εκπνοή της θητείας του.

Συγκεκριμένα, ο ΠτΔ, αυτή τη φορά θα επισκεφθεί στις 10 Φεβρουαρίου τις Σάπες της Ροδόπης, κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Μαρωνείας – Σαπών, Ντίνου Χαριτόπουλου.

Έτσι, στις 10 Φεβρουαρίου, ο Προκόπης Παυλόπουλος,  ανήμερα της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους, θα είναι στο εκκλησάκι του Αγίου.

Σημειώνεται πως έχουν προηγηθεί οι επισκέψεις του στην Αλεξανδρούπολη στις 14 Μαϊου για τις εκδηλώσεις απελευθέρωσης της πόλης, και 6 Δεκεμβρίου στις εκδηλώσεις για τον πολιούχο της πρωτεύουσας του Έβρου, Άγιο Νικόλαο.

Στις 4 Οκτωβρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και άγημα της Προεδρικής Φρουράς βρέθηκαν στην Ξάνθη για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της πόλης, ενώ στις 24 Νοεμβρίου ο Προκόπης Παυλόπουλος βρέθηκε και πάλι στην Ξάνθη στην εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα, του Κωνσταντίνου Καραμανλή, και στις 18 Ιανουαρίου 2020, ήταν παρών στον εορτασμό του Αγίου Αθανασίου στο Διδυμότειχο.

Οι επισκέψειςτου Προέδρου της Δημοκρατίας,  έχουν άμεση σχέση με τις εξελίξεις στα Ελληνοτουρκικά και την πίεση που πρόκειται να ασκήσει το επόμενο διάστημα στην Θράκη η Άγκυρα μέσω των «αντιπροσώπων» της.

Οι μουσουλμάνοι στην Θράκη το επόμενο διάστημα θα πιεστούν από την Παράλληλη Δομή των Παραμουφτήδων , οι οποίοι μέσα από το κήρυγμα τους στα τζαμιά δεν θα επιδιώξουν να φανατίσουν τους μουσουλμάνους εναντίον της Ελλάδας, αυτό έχει αποδειχθεί ότι είναι αδύνατον, αλλά να τους τρομοκρατήσουν.

Εδώ είναι που η Ελληνική Πολιτεία πρέπει να σταθεί δίπλα τους, και οι επισκέψεις του Προέδρου της Δημοκρατίας εντάσσονται σε ένα σχέδιο που ήδη υλοποιείται.

Τέλος, υπενθυμίζεται πως ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών θα υποδεχθεί τις προσεχείς εβδομάδες και τον Οικουμενικό Πατριάρχη, σύμφωνα με τον δήμαρχο Ντίνο Χαριτόπουλο.  

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr