eve_moraitis

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ αντέδρασε μετά τις αποκαλύψεις για τις δαπάνες: Έκανε δήλωση για… τα απορρίμματα της Μύκης (!)

28 Νοεμβρίου 201412:28

Την σφοδρή αντίδραση του Προέδρου του Επιμελητηρίου φαίνεται ότι προκαλούν οι αποκαλύψεις του XanthiPress.gr για τις δαπάνες που έγιναν κατά την πρόσφατη Γενική Εμπορική Έκθεση Ξάνθης. Ο Στέλιος Μωραΐτης δημοσιοποίησε γραπτή δήλωση, στην οποία επιτίθεται με βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του XanthiPress,gr, χωρίς όμως να κατανομάζει τους αποδέκτες των χαρακτηρισμών αλλά και χωρίς να απαντάει σε κανένα σημείο για τις δαπάνες που αποκαλύφθηκαν. Όμως το περιεχόμενο της ανακοίνωσης, που δεν φαίνεται να ακολουθεί λογικό ειρμό, δεν έχει καμία σχέση με το θέμα που αναδείχτηκε αλλά ούτε και το μέσο που τη δημοσίευσε !

Μπήκε λάθος παράγραφος από άλλη ανακοίνωση;

Ο συντάκτης της δήλωσης, που έχει αρκετά αγοραίο ύφος, για ένα ακατανόητο λόγο – ίσως από λάθος παρεμβολής μιας παραγράφου από άλλη ανακοίνωση για άλλο αποδέκτη- αναφέρεται στο σκουπιδότοπο της Μύκης (!) και μια σειρά από ζητήματα που αφορούν στη διαχείριση των απορριμμάτων. Μιλά με εξονυχιστικές λεπτομέρειες, παρότι όλα αυτά δεν έχουν σχέση με την υπόθεση της Εμπορικής Έκθεσης ή με το XanthiPress.gr αλλά μάλλον αφορούν τον πρώην Δήμαρχο Τοπείρου, με τον οποίο φαίνεται ότι ο Πρόεδρος του ΕΒΕ, έχει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Στο πλαίσιο της ίδιας σύγχυσης, ενδεχομένως, στη δήλωση του Προέδρου του ΕΒΕ, υπάρχουν μια σειρά από ακατανόητες αναφορές σε κάποιες πηγές όπως «ο ιδιώτης της Περιφέρειας» ή σε «επίορκους κρατικούς λειτουργούς» για τις οποίες δεν μπόρεσε να βρεθεί κάποια αντιστοιχία με την επίμαχη υπόθεση…. Παρόλα αυτά, κλείνει λέγοντας ότι «θα λάμψει η Αλήθεια»

Η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά:

Οι γνωστοί συκοφάντες του Επιμελητηρίου Ξάνθης συγκεκριμένου συγκροτήματος, έντονα ενοχλημένοι από την επιτυχία της 1ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης αλλά και τις δραστηριότητες, προσπάθειες τουριστικής προβολής και του πολιτισμού του τόπου μας, προσπαθούν σε κάθε ευκαιρία να μας συκοφαντήσουν δημιουργώντας πλασματικές εντυπώσεις, ρίχνοντας λάσπη στον ανεμιστήρα, με στόχο να μας απαξιώσουν στα μέλη μας και στην κοινωνία της Ξάνθης. Παίρνοντας στοιχεία από διάφορες «έγκυρες» πηγές όπως «Ιδιώτης της Περιφέρειας»!!! Χωρίς βέβαια να ρωτήσουν, να διερευνήσουν για να μάθουν την ΑΛΗΘΕΙΑ (δημοσιογραφία εγκυρότητας, υψίστου κύρους και ήθους, εντιμότητας και αλήθειας).

Ενοχλημένοι προφανώς γιατί δεν «συμβουλευτήκαμε» και δεν διαφημίσαμε την Έκθεση, έναντι αμοιβής, στα μέσα τους!!!

Το Επιμελητήριο Ξάνθης ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΙ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ, δεν απολογείται σε συκοφάντες, λοιδορούς και σ’ εκείνους που επιχειρούν με κάθε μέσο να ισοπεδώσουν το έργο του. Αν νομίζουν ότι έτσι μπορούν να δημιουργήσουν σύγχυση και αμφιβολίες έτσι ώστε να εφαρμόσουν τη γνωστή μέθοδο «μούγκα στη στρούγκα» στα καυτά θέματα της επικαιρότητας όπως αποκατάσταση ΧΑΔΑ Μύκης κ.λπ και όλα αυτά τα οποία σύντομα θα «ξεσπάσουν» και αφορούν τους «φίλους» τους που εδώ και χρόνια υπερασπίζονται «εργολαβικά», όπως κακουργήματα, «μαύρα βιβλία» ΚΑΠΗ συγκεκριμένου Δήμου, παράνομες πράξεις (επίορκων φίλων τους κάθε είδους, εκβιασμούς, έκδοση παράνομων αδειών δόμησης, με χωρίς οικόπεδο, έκδοση – αναθεώρηση αδειών δόμησης «μαϊμού» λόγω καμπυλότητας της κορδέλας μέτρησης (!!!), έκδοση παράνομων και «μαϊμού» αδειών λειτουργίας καταστημάτων σε συγκεκριμένες επιχειρήσεις). Κάνουν τραγικό λάθος!

Περιμένουμε λοιπόν με μεγάλο ενδιαφέρον η έγκυρη και έντιμη δημοσιογραφία τους αν θα τολμήσει να αγγίξει και να αναδείξει την ΑΛΗΘΕΙΑ.

Εμείς θα συνεχίσουμε το έργο μας, με διαφάνεια, εντιμότητα, ειλικρίνεια αλλά και δύναμη να προβάλλουμε τον τόπο μας με κάθε τρόπο (εκθέσεις, συνέδρια τουριστικά, αναπτυξιακά, ευρωπαϊκά προγράμματα με πανευρωπαϊκό ενδιαφέρον και όχι μόνο). Θα στηρίζουμε την επιχειρηματικότητα και θα παλεύουμε με κάθε νόμιμο μέσο, θα πολεμάμε – όσο και αν ενοχλεί τους «προστάτες» – το παραεμπόριο, λαθρεμπόριο και κάθε λογής «επίορκους» κρατικούς λειτουργούς και συγκεκριμένους «πολιτικούς απατεώνες».

Έχοντας στα χέρια μας περγαμηνές διαφάνειας για τη λειτουργία του Επιμελητηρίου Ξάνθης από τους συνεχείς ελέγχους του Κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, είμαστε στη διάθεση του Εισαγγελέα Ξάνθης να προσκομίσουμε οποιοδήποτε στοιχείο μας ζητηθεί, προκειμένου να λάμψει η ΑΛΗΘΕΙΑ και επιτέλους να σταματήσει η συκοφαντία, ο εμπαιγμός, ο διασυρμός, η λοιδορία και ο εκβιασμός από τους άθλιους συκοφάντες.

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΜΩΡΑΪΤΗΣ

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr