Ο Πασχάλης Λύρατζης προσγειώθηκε στον 21ο αιώνα

26 Μαρτίου 201920:23

Δεν ξέρουμε αυτά που γράφει ο Πασχάλης Λύρατζης ως πρόγραμμα, τα έχει δει σε κάποια ταινία της δεκαετίας του 90 ή έπεσε ξαφνικά στον πλανήτη γη. Την ώρα που όλοι οι δήμοι στην Ελλάδα, αλλά και υποψήφιοι δήμαρχοι ανά την Ελλάδα, επικεντρώνονται στο πως θα κάνουν τους δήμους ελκυστικούς με νέες δομές, αυτός ανακοινώνει έργα που σε άλλους δήμους τα κάνουν απλά συντήρηση.

Δείτε το νέο ανέκδοτο-προεκλογικό πρόγραμμα

Νοιαζόμαστε για τις μαμάδες και τα παιδιά και θέλουμε να κάνουμε ευκολότερη την ζωή τους και την κίνησή τους μέσα στην πόλη.
Στόχος μας:
– Πλήρης ανάπλαση όλων των πεζοδρομίων ξεκινώντας από το κέντρο και φτάνοντας ακτινικά προς τις γειτονιές.
– Ανακατασκευή και επεκτάσεις πεζοδρόμων, δημιουργία ειδικών κεκλιμένων διαβάσεων και νησίδων.
– Αυστηρή αστυνόμευση στην παράνομη στάθμευση στις ράμπες. 
– Αλλαγή της κυκλοφοριακής λογικής έξω από τα σχολεία νηπιαγωγεία και παιδικούς σταθμούς της Ξάνθης, με τοποθέτηση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων, προειδοποιητικούς φωτεινούς σηματοδότες, τοποθέτηση ορθοστατών πεζοδρομίου, νέες κατακόρυφες και οριζόντιες σημάνσεις και ηλεκτρικές πινακίδες Stop.
– Ειδική σήμανση χώρων στάθμευσης για μαμάδες με καρότσι.
– Ειδική μέριμνα σε όλα τα Δημοτικά κτίρια ΚΕΠ κλπ για «χώρους στάθμευσης» των καροτσιών κατά την εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.
– Καμπάνιες ενημέρωσης για σεβασμό σε μια μαμά με καρότσι από τους οδηγούς αυτοκινήτων, είτε ποδηλάτες, είτε ακόμα και πεζούς.

Πασχάλης Λύρατζης
Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr