Ο πανικός του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με την Μπακογιάννη

12 Ιουλίου 201810:13

Και τι δεν διαβάσαμε αυτές τις ημέρες με αφορμή την ΄παρουσία της Ντόρας Μπακογιάννη στην”ενθρόνιση” του Τούρκου Προέδρου. Αυτά όμως που διαβάσαμε και πάλι κάναμε κοιλιακούς από τα γέλια είναι αυτά που υποστήριξαν στην Ξάνθη (μόνο) και συγκεκριμένα οι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Λίγο πολύ μάθαμε ότι ακόμα και ο Χουσεϊν Ζειμπέκ είπε «απεταξάμην» στον Ταγίπ Ερντογάν. 

Αυτό όμως που προκάλεσε cross fit γέλιο ήταν η ανάλυση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης με τίτλο “Ο δίαυλος της Ντόρας”. Ο Γραμματέας αφού τα μπέρδεψε όλα μαζί – εκτός της Μαρέβας είναι αλήθεια – κατάφερε να γελοιοποιηθεί όταν μετά από λίγες ώρες και την ανάρτηση του άρθρου του η Ελληνική Κυβέρνηση έκλεινε ραντεβού Τσίπρα-Ερντογάν.

Και αν ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης έπαθε ξαφνική κατάθλιψη από την σύλληψη των δύο αξιωματικών, να του θυμίσουμε η μάλλον, αφού του αρέσει και το διαδίκτυο, να ψάξει και να δει τι Post έκανε την μέρα της σύλληψης ο Χουσείν Ζειμπέκ.

Και για το σοβαρά τώρα, η λύση στους δύο αξιωματικούς θα δοθεί με πολιτική λύση και για να δοθεί αυτή η λύση πρέπει να υπάρχει ανοιχτή επικοινωνία, έτσι γίνεται στην διπλωματία. Όρισμένοι ξέχασαν οι Τούρκοι κατέρριψαν ρωσικό αεροσκάφος και μετά αγόρασαν προϊόντα που καταρρίπτουν αεροσκάφη. 

Από τα παραπάνω όμως ο Γραμματέας και οι τριγύρω μετρημένοι στα δάχτυλα φανατικοί του ΣΥΡΙΖΑ δεν καταλαβαίνουν και πολλά, είναι ομολογουμένως δύσκολα. Αυτό όμως που κατάλαβαν και εισέπραξαν για τα καλά, είναι ότι η Μπακογιάννη με την παρουσία της στην Τουρκία ενίσχυσε ακόμα περισσότερο τους δεσμούς που έχει με την μειονότητα, το τελευταίο οχυρό του ΣΥΡΙΖΑ, τουλάχιστον έτσι νομίζει.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr