Ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης συνεχίζει να στηρίζει την τοπική κοινωνία εν μέσω Covid-19

13 Ιουνίου 202021:18

3.500 μάσκες δώρισε σήμερα το Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής» και ο Όμιλος Πλαστικά Θράκης, μέσω του Δήμου Ξάνθης, στους καθηγητές και τους επιτηρητές των Πανελλήνιων εξετάσεων που ξεκινούν την Δευτέρα.

Οι μάσκες παραδόθηκαν στον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ξάνθης Γιώργο Παπαθανασίου με την παρουσία της Πρόεδρου της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμητρας Κοτσάκη ώστε να χρησιμοποιηθούν για τον σκοπό για τον οποίο προορίζονται από τα Πλαστικά Θράκης.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά για την εξαιρετική χειρονομία το Κοινωνικό Κέντρο «Σταύρος Χαλιορής» και τον Όμιλο Πλαστικά Θράκης που βρίσκεται διαρκώς δίπλα στην κοινωνία της Ξάνθης και της ευρύτερης περιοχής, δίνοντας στην πράξη ισχυρά μηνύματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης. Όλοι μας στεκόμαστε αρωγοί στην προσπάθεια των παιδιών μας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020 και είμαστε εδώ να προσφέρουμε ό,τι απαιτείται για την υποδειγματική εξέλιξη της διαδικασίας».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr