Ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ξάνθης στον Δήμαρχο

11 Φεβρουαρίου 201915:21

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο πραγματοποίησε τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019 ο νέος Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ξάνθης Πύραρχος Κωνσταντίνος Δαδούδης, συνοδευόμενος από υψηλόβαθμα στελέχη της Π.Υ. Ξάνθης, με αφορμή την ανάληψη των νέων του καθηκόντων.

Στη συνάντηση τονίστηκε η στενή, διαχρονική και αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ του Δήμου Ξάνθης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας σε σειρά θεμάτων που άπτονται και των δύο φορέων.

Ο Δήμαρχος Ξάνθης ευχήθηκε στον κ. Δαδούδη καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και τον διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Ξάνθης, στο πλαίσιο και της αρμοδιότητας της Πολιτικής Προστασίας, καταβάλλει με τον υπηρεσιακό μηχανισμό του κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε να συμβάλλει στο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και από κοινού στη θωράκιση του φυσικού και αστικού περιβάλλοντος.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr