Ο Νάσος Ηλιόπουλος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη . Συζήτηση στο φεστιβάλ της ΑΡΕΝ Ξάνθης

30 Μαρτίου 201422:55

Το μέλος της Κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και τέως Γραμματέας της Νεολαίας, Νάσος Ηλιόπουλος, βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 28 Μάρτη στο Πολυτεχνείο Ξάνθης. Μαζί με τον Θεόφραστο Βαμβουρέλλη μέλος της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας  του ΤΕΕ ήταν προσκεκλημένοι της ΑΡΕΝ Ξάνθης στην εκδήλωση με θέμα : “Από το Πανεπιστήμιο μέχρι την αγορά εργασίας, το επάγγελμα του Μηχανικού στην κρίση”. 

Ο Νάσος Ηλιόπουλος γεννήθηκε το 1983 στην Αθήνα. Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ, στο Τμήμα Πληροφορικής. Δραστηριοποιήθηκε στην ΑΡΕΝΑ-ΑΣΟΕΕ και στη Νεολαία Συνασπισμού. Διετέλεσε Γραμματέας Σπουδάζουσας Αθήνας της οργάνωσης, ενώ σήμερα είναι μέλος της Γραμματείας του Κεντρικού της Συμβουλίου. Συμμετείχε στις κινητοποιήσεις για την παιδεία τον Ιούνιο του 2006 και στην προετοιμασία του 4ου Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Φόρουμ.

Ο Βαμβουρέλλης Θεόφραστος είναι Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ. 29 χρονών. Άνεργος κατά κύριο λόγο. Κάτοχος μεταπτυχιακού στην «Επιστήμη και τεχνολογία υδατικών πόρων». Υπήρξε μέλος του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου της σχολής. Συμμετείχε ενεργά στο κίνημα ενάντια στην αναθεώρηση του άρθρου 16, στο κίνημα των πλατειών το 2011, στις κινητοποιήσεις που πάγωσαν τις αυξήσεις των εισφορών στο ΕΤΑΑ, σε τοπικές κινήσεις υπεράσπισης ελεύθερων χώρων. Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Μηχανικών Αττικής.

 

Πηγή: Xanthileft.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr