Ο μόνος που ενδιαφέρθηκε να μάθει τι θα συμβεί στον Δήμο Αβδήρων τα επόμενα χρόνια

14 Μαΐου 201912:50

Την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε στην Ξάνθη το πρώτο Συνέδριο για την ΓΕΩΘΕΡΜΙΑ, και όταν λέμε Συνέδριο, δεν εννοούμε ενα δίωρο το οποίο καταναλώνουμε το coffee break και συνεχίζουμε την ημέρα έχοντας ξεχάσει σε λίγα λεπτά τι ειπώθηκε.

Ήταν ένα Συνέδριο όπου μίλησαν ειδικοί επιστήμονες από υπουργεία, έδωσαν πληροφορίες που δεν μπορούν να ακουστούν κάθε μέρα, αλλά κυρίως, έδειξαν το τι θα επακολουθήσει τα επόμενα χρόνια όχι μόνο σην Γεωθερμία και τις προεκτάσεις της, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή.

Το Συνέδριο ήταν τόσο σημαντικό, όπου παραβρέθηκαν εταιρείες από την Βόρεια Ελλάδα και την Αθήνα, δήμοι όπως αυτοί της Ορεστιάδας και Αλεξανδρούπολης, και τέλος, ειδικοί σύμβουλοι Πρεσβειών. 

΄Και ενώ θα περίμενε κανείς, οι Δήμοι Αβδήρων, Τοπείρου και Ξάνθης, οι υποψήφιοι δήμαρχοι (ειδικά Αβδήρων και Τοπείρου) να είναι παρόν ώστε να μάθουν και να σχεδιάσουν, δεν παραβρέθηκε κανείς. Αυτό έκανε ιδιαίτερη αρνητική εντύπωση όταν ομιλητής ζήτησε από τους Σύνεδρους να του πούνε ποιος είναι από τους δήμους του νομού, και δεν ανταποκρίθηκε κανείς, εκτός από έναν, τον Κώστα Αντωνιάδη, υποψήφιο δήμαρχο Αβδήρων.

Δεν χρειάζεται να κάνει κάποιος αναφορά στους Τσιτιρίδη και Τσολακίδη γιατί δεν παραβρέθηκαν, λογικό, είναι οι δήμαρχοι που κατέστρεψαν την Γεωθερμία στον Δήμο τους. Όμως ο Σάκης Κριτσίνης που ευαγγελίζεται το νέο, θα έπρεπε να ήταν εκεί, να ακούσει, να μάθει, γιατί δεν τα ξέρει όλα, όσα και αν το νομίζει αυτό

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr