Ο μισός συνδυασμός του Σάββα Μελισσόπουλου σε πάρτι με τον Πέτρο Κόκκαλη και τον Στάθη Γιαννακίδη

22 Μαΐου 201919:23

Όλο το προηγούμενο διάστημα γράφαμε για τον Σάββα Μελισσόπουλο και την συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ του Στάθη Γιαννακίδη. Το γράφαμε μάλιστα με τέτοιο τόπο μήπως και κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ συνέλθουν και σώσουν την κατάσταση την τελευταία στιγμή. 

Όμως ο συνδυασμός ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ αποδείχθηκε απλά ένα μέσο για την αυτοπροβολή και την δημοσιότητα υποψηφίων, και ένα καλό μέσο ώστε ο Στάθης Γιαννακίδης και ο πολιτικά αστικοποιημένος ΣΥΡΙΖΑ να παραμείνει μέσα στα πράγματα. 

Γράψαμε ότι ο Σάββας Μελισσόπουλος ήρθε σε συμφωνία με Γιαννακίδη, δεν διέψευσαν, γράψαμε ότι ο Μελισσόπουλος θα στηρίξει Κατσιμίγα και όχι Σημιτσή, δεν διέψευσαν, προκαλέσαμε τον Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης να δηλώσει αν στηρίζει συνδυασμό που στηρίζεται από τον Στάθη Γιαννακίδη, γέλασαν, και γράψαμε ότι ο Σάββας Μελισσόπουλος είναι Ανεπιθύμητος στην εκδήλωση με τον Γιώργο Παπανδρέου…θύμωσαν.

Στο πάρτι λοιπόν που οργάνωσε ο Στάθης Γιαννακίδης και βρέθηκε το πιο σκληρό πρόσωπο του Καπιταλισμού, ο Πέτρος Κόκκαλης, βρέθηκε ο μισός συνδυασμός του Σάββα Μελισσόπουλου , άτομα που ευεργέτησε ο Σωκράτης Ξυνίδης, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ που είναι σύμβουλοι με τον Σάββα Μελισσόπουλο, και φυσικά δικοί, κοντινοί του, ψηφοφόροι. 

Ρωτάμε κάτι απλό πλέον, γιατί το μέσος πασόκος να ψηφίσει Σάββα Μελισσόπουλο και να μην ψηφίσει Χατζηθεοδώρου, και ρωτάμε ξανά κάτι ακόμα πιο απλο, θα δεχθεί το σκληρό ΠΑΣΟΚ , ΚΙΝΑΛ, πείτε όπως θέλετε, ο Σάββας Μελισσόπουλος και Βασίλης Τσολακίδης να είναι στην εκδήλωση του Γιώργου Παπανδρέου;

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr