Ο Κρητικής καταγωγής Ζακ Γαλιφιανάκης ετοιμάζει ταινία για τη μάχη της Κρήτης!

2 Ιουνίου 201308:36

Την πρόθεσή του να γυρίσει ταινία στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη αποκάλυψε ο ελληνικής καταγωγής κωμικός, Ζακ Γαλιφιανάκης ο οποίος μάλιστα σκοπεύει να «γυρίσει» ένα πολεμικό δράμα.

«Προσπαθώ να κάνω μια ταινία στην Ελλάδα σύντομα, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια.Το σενάριό της γράφεται τώρα αλλά δεν είναι κωμωδία, είναι κάτι διαφορετικό: πρόκειται για ένα πολεμικό δράμα, γύρω από τη Μάχη της Κρήτης» λέει ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής»

Δήλωσε μάλιστα ότι θα πρέπει σιγά σιγά να…ξεσκονίζει τα Ελληνικά του!
«Θα πρέπει να ξεσκονίσω πολύ καλά τα ελληνικά μου»Αν καταφέρουμε να κάνουμε την ταινία – ένας συγγενής μου προσπαθεί να βρει άκρη μ’ αυτό – θα πρέπει να πέσω με τα μούτρα. Εκτός κι αν οι μόνες μου ατάκες είναι “προς τα πού είναι το μπάνιο” και “πού είναι η οδοντογλυφίδα μου»!

Απάντησε μάλιστα και στο γιατί πιστεύει ότι οι θεατές ταυτίστηκαν με την ταινία και τους ρόλους που υποδύονταν οι πρωταγωνιστές της ταινίας «Hangover»: «Eίχε αρχετυπικούς χαρακτήρες με τους οποίους μπόρεσαν να ταυτιστούν οι θεατές. Νομίζω ότι άλλοι άνθρωποι έχουν μια παράξενη πλευρά που βγαίνει πότε πότε στην επιφάνεια, άλλοι μια κουλ, έξυπνη που επιτρέπει τα πάντα, άλλοι είναι πιο νευρικοί, παρασύρονται. Γι’ αυτό νομίζω ότι ταυτίστηκαν οι θεατές».

 

Πηγή: www.iefimerida.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr