Ο Καρανίκας έχει άποψη και για τον Δήμαρχο Ξάνθης

26 Νοεμβρίου 201722:31

Οι βουλευτές της Ξάνθης και ειδικά ο Στάθης Γιαννακίδης ξεχειλίζει από θράσος. Από τα νεανικά επαναστατικά χρόνια και την υψωμένη γροθιά σήμερα στην σταθερή ορθοφωνία του ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ κοινοποίησε έναν σύνδεσμο του Xanthileft όπου αρθρογραφεί κάποια Σάσα Κιορπέ που γράφει κάτι για τον Δήμο Ξάνθης.

Μάλιστα, για να δείξει το θράσος προς την κοινωνία της Ξάνθης σχολίασε κιόλας, ο βουλευτής που δεν έχει να επιδείξει κανένα έργο για το νομό:

Ο Δήμαρχος εδώ, παίρνει έπαινο από τον τοπικό τύπο για την Κοινωφελή Εργασία και τις πολλές θέσεις που απαίτησε, ως Ζορό, υπερασπιστής των ανέργων και των ευπαθών ομάδων, από την κ. Αντωνοπούλου, η οποία εμπνεύστηκε, αφοσιώθηκε και έκανε πράξη την Κοινωφελή Εργασία, καθώς και την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία στη χώρα μας.

Και δεν τελείωσε εκεί, ήρθε ο Νίκος Καρανίκας, ο γνωστός, αυτός που δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβουλεύει τον Τσίπρα, αυτός που ρίχνει μπινελίκια σε όποιον τον κάνει κριτική, ήρθε λοιπόν ο Καρανίκας να κάνει Like στην δημοσίευση του νεαρού βουλευτή. 

Οι άνθρωποι του απόλυτου τίποτα, των τριών ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, κουνάνε το δάχτυλο

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr