Ο Ιπποκράτης Καμαρίδης για την στάση Σκουρλέτη απέναντι στους Δημάρχους

6 Απριλίου 201720:53

Θεωρούμε απαράδεκτη την συμπεριφορά του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη απέναντι στα μέλη της αντιπροσωπείας των Δημάρχων της χώρας, στα πλαίσια της συνάντησης που επιχείρησαν οι δεύτεροι να έχουν μαζί του για σημαντικά προβλήματα που απασχολούν την αυτοδιοίκηση.

Τέτοιες συμπεριφορές δείχνουν και την ανάλογη ΠΡΟΘΕΣΗ που υπάρχει από πλευράς της κυβέρνησης και του συγκεκριμένου υπουργού, για την αγαστή συνεργασία που απαιτείται μεταξύ των δύο πλευρών προς το συμφέρον όλων των δημοτών- πολιτών της χώρας.

Μετά την σύντομη ενημέρωση που είχαμε από τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κο Πατούλη, συμπαραστεκόμαστε στον δίκαιο αγώνα της Ένωσης για την επίλυση προβλημάτων που ταλανίζουν τους δήμους και την καθημερινότητα των δημοτών και δηλώνουμε ΠΑΡΟΝΤΕΣ σε κάθε «έπαλξη» στην οποία θα κληθούμε να συνδράμουμε για τον κοινό στόχο.

Τέλος επιθυμούμε να εκφράσουμε την συμπαράστασή μας στο πρόσωπο του Προέδρου της ΠΕΔ ΑΜ-Θ και Δημάρχου Αλεξανδρούπολης κο Λαμπάκη, καταδικάζοντας την απρεπή συμπεριφορά του κου Σκουρλέτη απέναντί του κατά την διάρκεια της επίμαχης- επεισοδιακής συνάντησης.

 

Δημοτικός Συνδυασμός Δήμου Ξάνθης

«ΞΑΝΘΗ- ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»

Ο επικεφαλής

Ιπποκράτης Καμαρίδης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr