Ο υπάλληλος που απολύθηκε πρόσφατα από το Δήμο Ξάνθης προσκόμισε πλαστό δικαιολογητικό…αλλά δεν ήταν απαραίτητο !

8 Ιουλίου 201410:20

Η υπόθεση του υπαλλήλου του Δήμου Ξάνθης που απολύθηκε πρόσφατα, μετά τον έλεγχο των δικαιολογητικών και το πλαστό απολυτήριο Λυκείου, έχει μια πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση.

Από την ανάλυση των δεδομένων αποκαλύπτεται ότι ο υπάλληλος που απολύθηκε αυτοδίκαια, μόλις αποκαλύφθηκε το συμβάν, κατέθεσε πλαστό δικαιολογητικό, το οποίο όμως δεν χρειαζόταν.

Πιο αναλυτικά, στη διαδικασία για τη μετατροπή της σύμβασής του σε αορίστου χρόνου, ως υπάλληλος της Δημοτικής Επιχείρησης της Σταυρούπολης , με το Νόμο Παυλόπουλου, προσκόμισε ένα πλαστό απολυτήριο Λυκείου, όμως αυτό δεν ήταν απαραίτητο με βάση την ειδικότητά του και το απολυτήριο Γυμνασίου που διέθετε.

Έτσι, παρότι θα μπορούσε να έχει μονιμοποιηθεί νόμιμα και χωρίς πλαστό δικαιολογητικό , κάποιος ίσως να τον συμβούλεψε να καταθέσει ένα περιττό δικαιολογητικό, με αποτέλεσμα αυτό να αποκαλυφθεί στον έλεγχο και να χάσει τη θέση του !

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr