Ο ηγέτης της παράταξης ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ Στάθης Γιαννακίδης στηρίζει Τσέπελη και το ΠΑΣΟΚ πάει μαζικά στον Δημαρχόπουλο

30 Μαΐου 201918:08

Αφού ο Σάββας Μελισσόπουλος με ανακοίνωση του χρέωσε την ήττα του συνδυασμού στους ανώριμους Ξανθιώτες οι οποίοι όχι μόνο δεν αναγνώρισαν το μεγαλείο του ώστε να βγει δήμαρχος, λες και η πόλη του το χρωστούσε για κάποιο λόγο όπως ο ίδιος νόμιζε, αλλά δεν αναγνώρισαν την πολιτική του επιλογή να ξεκαθαρίσει ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ.

Με ανακοίνωση του ο άνθρωπος του Στάθη Γιαννακίδη, Σάββας Μελισσόπουλος αναφέρει πως ο συνδυασμός μπορεί να ψηφίσει ότι θέλει λες και στον συνδυασμό θα τον έπαιρναν στα σοβαρά πλέον αν τους έδινε κατεύθυνση

Αναλυτικά:

Οι πολίτες που απαρτίζουν τη δημοτική παράταξη «Ξάνθη για ΟΛΟΥΣ», μετά την αποτίμηση του αποτελέσματος των Δημοτικών Εκλογών της πρώτης Κυριακής, αλλά και την εκτίμηση των συσχετισμών όπως αυτοί έχουν διαμορφωθεί, είμαστε υποχρεωμένοι να καταθέσουμε την άποψή μας για τις επερχόμενες επαναληπτικές εκλογές.
Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, αλλά και μετά το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής αποδείξαμε έμπρακτα και πέραν πάσης αμφισβήτησης, ότι εμείς μπήκαμε στη μάχη των δημοτικών εκλογών με μόνα όπλα, το πρόγραμμά μας και την ικανότητα και ακεραιότητα των στελεχών μας, μακριά πάντα από τους γνωστούς διαχρονικούς μηχανισμούς εξουσίας που ευθύνονται για την παρακμή του Δήμου μας.
Η πρώτη θέση που κατέλαβε ο συνδυασμός μας σε ένα μεγάλο κομμάτι της πόλης, απέδειξε – πέραν των άλλων – ότι αυτό ήθελε και μια ισχυρή πλειοψηφία συνδημοτών μας.
Οι κοινές μας προσδοκίες διαψεύστηκαν γιατί αυτή τη φορά δεν μπορέσαμε τελικά να υπερνικήσουμε όλους εκείνους τους πανίσχυρους και βαθιά ριζωμένους μηχανισμούς εξουσίας, μαζί βέβαια με τα γνωστά μέσα που χρησιμοποιούν κάθε φορά.
Σεβόμενοι την εντολή που μας έδωσαν οι πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν, δηλώνουμε ότι δεν επιθυμούμε να τοποθετηθούμε στο δίλημμα της Κυριακής αφού αυτό θα ήταν αντίθετο με τους λόγους της αυτοδιοικητικής ύπαρξής μας, δεν επιθυμούμε να μπούμε σε οποιαδήποτε ευκαιριακή συνδιαλλαγή γιατί αυτό θα ήταν αντίθετο με τις αρχές μας, ούτε βέβαια θέλουμε να στείλουμε κάποιο μήνυμα προς τους ψηφοφόρους μας για τη μία ή την άλλη κατεύθυνση, αφού και οι δύο αυτές επιλογές – με μικρές διαφορές – εκφράζουν την ίδια ακριβώς πολιτική αντίληψη που εμείς χρόνια τώρα αντιπαλεύουμε.
Οι δημότες μας, με τη συμμετοχή τους, θα κάνουν την επιλογή τους και εμείς από την πλευρά μας θα είμαστε παρόντες στο Δημοτικό Συμβούλιο την επόμενα μέρα, με μόνο στόχο να εκπληρώσουμε στο ακέραιο την πολιτική εντολή που έχουμε λάβει.
Με τον τρόπο αυτό αποδεικνύουμε από την πρώτη στιγμή ότι θα είμαστε απόλυτα διαφανείς σε όλες τις επιλογές μας.

Σάββας Μελισσόπουλος
Δημοτική Παράταξη
“ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ”

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr