Ο Ι. Μυλόπουλος Πρόεδρος στην ΕΡΤ 3. Ο Αλέξανδρος Κάντερ Μπαξ Γεν. Διευθυντής !

18 Ιουνίου 201515:50

Έναν άνθρωπο από την ίδια την ΕΡΤ 3 επέλεξε το Δ.Σ. της ΕΡΤ για τη θέση του Γεν. Διευθυντή. Πρόκειται για το σκηνοθέτη και πρώην Διευθυντή Τηλεόρασης (πριν το “μαύρο”) Αλέξανδρο Κάντερ Μπαξ ενώ στη θέση του Προέδρου της προσωρινής διοίκησης τοποθετήθηκε ο πρώην πρύτανης του ΑΠΘ Ιωάννης Μυλόπουλος.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. κατά τη σημερινή συνεδρίασή του όρισε τα δύο από τα συνολικά τρία μέλη της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής της ΕΡΤ3.

Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής τοποθετήθηκε ο κ. Ιωάννης Μυλόπουλος και Γενικός Διευθυντής ο κ. Αλέξανδρος Κάντερ Μπαξ.

Η θητεία της Επιτροπής έχει διάρκεια ενός έτους και το τρίτο μέλος της θα αναδειχθεί μετά από καθολική ψηφοφορία των εργαζομένων της ΕΡΤ3, βάσει των προβλεπομένων εκ του νόμου.

Ακόμη, το Δ.Σ. όρισε ως προσωρινούς συντονιστές της ΕΡΤ3 τον Χρήστο Γιαννούλη (Ειδήσεις), την Κυριακή Μάλαμα (Πρόγραμμα) και τον Γιάννη Τσολακίδη (ραδιόφωνο).

Τέλος, σύστησε Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΡΤ, η οποία απαρτίζεται από τους καταξιωμένους δημοσιογράφους Χρήστο Πασαλάρη, Νίκο Τσαγκρή, Γιώργο Βότση, Ιάσωνα Μοσχοβίτη και Βασίλη Νικολόπουλο. Έργο της Επιτροπής είναι η αμισθί παροχή αρωγής στη διοίκηση της εταιρείας σε θέματα τήρησης της δημοσιογραφικής δεοντολογίας για τις

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr