Ο Γερμανός Πρόξενος στο Δήμαρχο Ξάνθης. Οι Γερμανοί ψάχνουν για επενδύσεις

18 Μαρτίου 201522:30

Το Δήμαρχο Ξάνθης αλλά και άλλους αυτοδιοικητικούς της περιοχής συνάντησε ο νέος Γερμανός Πρόξενος στη Θεσσαλονίκη Ingo von Voss. Συνοδευόμενος από τον Επίτιμο Πρόξενο της Γερμανίας Σταμάτη Κουρούδη, ο νέο Πρόξενος είχε ημίωρη συζήτηση με το Δήμαρχο Χ. Δημαρχόπουλο, το μεσημέρι της Τρίτης.

20150317_121111Αμέσως μετά, στις δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ξάνθης ανέφερε ότι συζήτησαν αρκετά θέματα, με κυρίαρχο το θέμα της ανάπτυξης στην περιοχή, για το οποίο δεν έχει υπάρξει λύση μέχρι σήμερα από καμία κυβέρνηση.

Ο Γερμανός διπλωμάτης, στη δήλωσή του εξέφρασε τη χαρά του για τη συνάντηση και είπε ότι συζητήθηκαν θέματα της Ξάνθης και της περιοχής γενικότερα και ότι από γερμανικής πλευράς αναζητούνται οι δυνατότητες για να στηριχθεί η περιοχή οικονομικά. Όπως είπε, συζήτησαν τους τομείς στους οποίους θα μπορούσαν να υπάρξει συνεργασία και να προκύψουν γερμανικές επενδύσεις που θα αναζωογονήσουν την οικονομία της περιοχής.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr