Ο Δήμος Ξάνθης ρίχνει την χοληστερίνη στους κατοίκους των οικισμών Έυμοιρου, Πετροχωρίου, Λεύκης και Μορσίνης

12 Φεβρουαρίου 201819:03

Αφού ο Δήμος Ξάνθης έλυσε όλα τα προβλήματα των κατοίκων στους οικισμούς Έυμοιρου, Πετροχωρίου, Λεύκης και Μορσίνης, αποφάσισε να τους κάνει και “γιους του ανέμου”. Για το λόγο αυτό χάλασε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ για να φτιάξει mini υπαίθρια γυμναστήρια ώστε οι κάτοικοι τις ελεύθερες ώρες τους να κάνουν crossfit

;Όπως αναφέρει στο Δελτίο ο Δήμος:

Το τελευταίο διάστημα, έπειτα από αίτημα της Δημοτικής Κοινότητας Ευμοίρου, τοποθετήθηκε σύγχρονος εξοπλισμός σε έξι κοινόχρηστους χώρους των οικισμών Ευμοίρου, Λεύκης, Μορσίνης και Πετροχωρίου, δίνοντας τη δυνατότητα στους κατοίκους να ψυχαγωγούνται εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας επιθυμούν.

Ο εξοπλισμός είναι πιστοποιημένος, ενώ καλύπτει ποικίλες δραστηριότητες με βάση την εργονομία. Κάθε όργανο φέρει ευανάγνωστες ταμπέλες με αναλυτικές οδηγίες χρήσεως και ενημέρωσης, ενώ αφορά διαφορετικές ηλικιακές ομάδες πoλιτών, αλλά και ΑΜΕΑ.

Με τα συγκεκριμένα όργανα κάθε συμπολίτης μας έχει τη δυνατότητα να ψυχαγωγείται μόνος ή με παρέα, αφού η συναναστροφή με άλλα άτομα προάγει το αίσθημα της ομαδικότητας.

Η τοποθέτηση σύγχρονου αστικού εξοπλισμού σε διάφορα σημεία του Δήμου μας συμβάλει στην αισθητική αναβάθμιση των κοινόχρηστων χώρων, καθώς και στη δημιουργία νέων χώρων ψυχαγωγίας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr