Ο Δήμος Τοπείρου και το Εράσμιο θα τιμήσουν τον εκλιπόντα Νίκο Λαμπαδάρη.

9 Ιουνίου 201311:29

Στη σύσταση επιτροπής που θα υποδείξει στο Δήμο Τοπείρου τον προσφορότερο τρόπο για να τιμηθεί ο εκλιπών πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Λαμπαδάρης, προχωρά ο Δήμος μετά από πρόταση του Δημάρχου.

Ο Νίκος Λαμπαδάρης, ως γνωστόν, καταγόταν από το Εράσμιο, όπου έζησε και τις τελευταίες μέρες της ζωής του, το 2010. Με έγγραφό του προς το Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος Στέλιος Χατζηευαγγέλου πρότεινε να αναζητηθεί ο τρόπος που ο Δήμος και η γεννέτειρά του θα τιμήσουν τον εκλιπόντα.

Έτσι, με πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου συγκροτείται επιτροπή από κατοίκους του Ερασμίου που  θα προτείνει « προσφορότερο τρόπο για να τιμήσει ο Δήμος τον εκλιπόντα Νίκο Λαμπαδάρη , ως προσωπικότητα με ιδιαίτερο κοινωνικό και πολιτικό βάρος για το Δήμ層

Στην Επιτροπή συμμετέχουν:

1)  ΓΙΟΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΧΟΝΤΙΑ
2)  ΚΑΡΑΟΛΑΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
3)  ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ
4)  ΤΖΑΤΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
5)  ΠΑΠΑ∆ΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
6)  ΚΑΡΚΑΛΙΑΝΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
7)  ΣΤΕΛΙΟΣ ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Ποιος ήταν ο Νίκος Λαμπαδάρης

Είχε γεννηθεί στο Εράσμιο της Ξάνθης στις 10.11.1951 και είχε σπουδάσει φυσικοθεραπευτής στο πανεπιστήμιο της Ρώμης, επάγγελμα που άσκησε στην Ξάνθη μέχρι την εκλογή του ως βουλευτής. Ήταν παντρεμένος με την Αριστέα Θεοδωράκη και είχε ένα γιο και μια κόρη. Πρωτοεξελέγη βουλευτής Ξάνθης με το ΠΑΣΟΚ τον Οκτώβριο 1993 και επανεξελέγη το Σεπτέμβριο του 1996. Στις εκλογές του Απριλίου του  2000 δεν εξελέγη ενώ τον Οκτώβριο του 2002 επιχείρησε να καταλάβει το Δήμο Τοπείρου ως ανεξάρτητος, χωρίς επιτυχία.Ο Νίκος Λαμπαδάρης πέθανε ανήμερα των  γενεθλίων του στις 10.11.2010 σε ηλικία 59 ετών.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr