Ο Δήμος υποκατέστησε την Μητρόπολη για φθηνή πολιτική

18 Απριλίου 202013:02

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει τις τελευταίες ώρες για την προσπάθεια νέου show από τον Δήμο Ξάνθης και μάλιστα την Μεγάλη Παρασκευή στα νεκροταφεία, ανάβοντας 6000 κεριά. 

Και μιλάμε για Show γιατί έτσι παρουσιάστηκε από τον αντιδήμαρχο Ξάνθης, Μανώλη Φανουράκη. Ο ίδιος σε μια μακροσκελή ανακοίνωση του στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, υπεραμύνεται της απόφασης του για την δράση, ενώ επιτίθεται σε όσους εξέφρασαν τις ανησυχίες τους. 

Όλα αυτά όμως θα είχαν αποφευχθεί αν ο Δήμος Ξάνθης πραγματοποιούσε αυτή την κίνηση με γνώμονα όχι την αυτοπροβολή αντιδημάρχων και την άσκηση φθηνής μικροπολιτικής πάνω στο συναίσθημα των πολιτών, αλλά την πραγματοποιούσε όπως άρμοζε στην ημέρα, ταπεινά. 

Θα μπορούσε να έρθει σε επαφή με την μητρόπολη, και ο εφημέριος των νεκροταφείων και με τον βοήθεια υπαλλήλων του Δήμου, άναβε πραγματικά όλα τα κεριά στους τάφους. Αντί για αυτό, υποκατέστησε την Μητρόπολη, πήρε τον ρόλο που όφειλε να είχε η ίδια η εκκλησία, και την άφησε στο περιθώριο. 

Ερωτηματικά υπάρχουν και για την πτήση του drone και ήταν νόμιμη η ενεργεία του Δήμου να πετάξει βράδυ αφού σύμφωνα με τους κανονισμούς, το βράδυ απαγορεύονται οι πτήσεις  

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr