Ο Δήμαρχος Ξάνθης τίμησε τις «χρυσές» Ξανθιώτισσες αθλήτριες για τις πανελλήνιες και ευρωπαϊκές διακρίσεις τους

21 Δεκεμβρίου 201822:44

Τιμητικές πλακέτες απένειμε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος στις αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου TAE KBON ΝΤΟ – Ξάνθης «Ορέστης Βασίλης», που διακρίθηκαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αλλά και εκπροσώπησαν επάξια τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018. 

Κατά τη διάρκεια της απονομής, που πραγματοποιήθηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2018, στο Δημαρχείο Ξάνθης, παρουσία του προέδρου και του προπονητή του Συλλόγου, μελών του Δ.Σ. του Συλλόγου και γονέων, ο Δήμαρχος Ξάνθης συνεχάρη τις αθλήτριες για την επιμονή, τη σκληρή δουλειά και το αγωνιστικό τους ήθος και τόνισε ότι αποτελούν ενθαρρυντικό αθλητικό πρότυπο για τη νεολαία της Ξάνθης. «Κάνετε περήφανη την Ξάνθη μας, τους γονείς σας, τους προπονητές σας, μας κάνετε όλους υπερήφανους και εύχομαι να βάζετε κάθε χρόνο ψηλότερα τον πήχη των προσδοκιών σας», κατέληξε ο Δήμαρχος Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr