Ο Δήμαρχος των Πομακοχωρίων Τζεμήλ Καπζά στην Αθήνα – Τον συνόδευσαν οι Βουλευτές της Ξάνθης

6 Απριλίου 201720:17

Ο Δήμαρχος των Πομακοχωρίων και των Πομάκων Τζεμήλ Καπζά, κατά την πρόσφατη μετάβασή του στην Αθήνα (3 και 4 Απριλίου), είχε συναντήσεις τόσο στα Υπουργεία: Εσωτερικών, Υποδομών & Μεταφορών, όσο και στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, παρουσία των δύο Βουλευτών Ξάνθης κ.κ. Ζεϊμπέκ Χουσεΐν και Στάθη Γιαννακίδη, μετά των ειδικών συνεργατών τους.

Ο κος Καπζά, κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Εσωτερικών, συναντήθηκε με τον υπουργό κο Πάνο Σκουρλέτη και του υπέβαλε, μεταξύ άλλων, αίτημα επιχορήγησης του Δήμου Μύκης σχετικά με την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών από θεομηνίες, έκτακτη χρηματοδότηση του Δήμου Μύκης ποσού 300.000,0 ευρώ, την καθιέρωση εμβλήματος του Δήμου, καθώς και τις αδελφοποιήσεις του Δήμου Μύκης με τον Δήμο Μαντάν της Βουλγαρίας και τον Δήμο Μέριτς της Τουρκίας.

Στη συνέχεια και κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, ο Δήμαρχος Μύκης κος Καπζά, συναντήθηκε με τον Ειδικό Σύμβουλο του Υπουργείου κο Μαχαίρα Γιάννη, όπου υπεβλήθησαν χρηματοδοτικά αιτήματα έργων στους Οικισμούς Κενταύρου και Άνω Θερμών.

Τέλος, κατά την επίσκεψή του στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο Δήμαρχος Μύκης είχε συνάντηση με τον Γ.Γ. του υπουργείου κο Κασίμη, για ενημέρωση σχετικά με την πορεία του προγράμματος CLLD/LEADER και την παρουσίαση σειράς έργων που προτίθεται να πραγματοποιήσει ο Δήμος, εφόσον εξασφαλισθούν ανάλογες χρηματοδοτήσεις.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr