Ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν στην Ακολουθία του Νυμφίου σήμερα Μεγάλη Τρίτη

27 Απριλίου 202109:17

Την Ακολουθία του Νυμφίου που θα ψαλλεί σήμερα Μεγάλη Τρίτη στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Ιάσμου, χοροστατούντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα, θα παρακολουθήσει ο Δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν.

Ο κ. Μουμίν δηλώνει με αυτό τον τρόπο εμπράκτως το ενδιαφέρον του να συμμετάσχει στις κοινωνικές, πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στον δήμο του από τους χριστιανούς και μουσουλμάνους δημότες του Ιάσμου.

Μάλιστα, σήμερα Μ. Τρίτη και αύριο Μ. Τετάρτη, ομάδες από στελέχη και υπαλλήλους του Δήμου Ιάσμου θα επισκεφθούν τις οικογένειες των χριστιανών δημοτών στους διάφορους οικισμούς για να τους προσφέρουν πασχαλινά τσουρέκια. Επιθυμία του κ. Μουμίν είναι να μην μείνει κανένα χριστιανικό σπίτι χωρίς το μικρό συμβολικό δώρο αλλά, το πιο σημαντικό, δίχως την παρουσία και τις ευχές των ανθρώπων του Δήμου και του Δημάρχου του ίδιου που, μεταξύ αυτών και των δημοτών φαίνεται πως έχουν καλλιεργηθεί σχεδόν καθημερινές επαφές και σχέσεις εμπιστοσύνης.  

* φωτογραφία αρχείου – πηγή Ecothraki.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr