Ο Χάρι Πότερ έβγαλε κέρατα!

16 Ιουλίου 201408:55

Βοηθάει φυσικά και το γεγονός ότι κατά την διάρκεια του φημισμένου franchise μεγάλωνε και ίδιος και άλλαζε εμφανισιακά (άρα δεν έχει ακριβώς ταυτοποιηθεί η εικόνα του), αλλά και οι επιλογές που δοκιμάζει είναι κάπως ακραίες.

Στην πρώτη απόπειρα σε φιλμ τρόμου (“The woman in black”) δεν έπεισε. Στο “Kill your darlings” ήταν σαφώς καλύτερος. Τώρα επιστρέφει πάλι σε θρίλερ σχεδόν τρόμου με το “Horns”, όπου φορά κέρατα. Σοβαρά τώρα.

Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Τζο Χιλ, γιου του Στίβεν Κινγκ και θέλει τον ήρωα να κατηγορείται για το βιασμό και το φόνο της κοπέλας του. Ένα πρωϊ διαπιστώνει ότι στο κεφάλι του έχουν φυτρώσει κέρατα με μαγικές δυνάμεις, καθώς αναγκάζουν τους ανθρώπους να εξομολογούνται τις αμαρτίες τους και έτσι θα προσπαθήσει να μάθει τον πραγματικό ένοχο.

Οριακά τραγελαφικό δείχνει όλο το μείγμα, ενώ να προσθέσουμε ότι σκηνοθετεί ο ταλαντούχος δημιουργός των “Haute Tension”, “The Hills Have Eyes”, “Piranha 3D”.

Ποτέ δεν ξέρεις βεβαια. Αν ο γιος του Στίβεν Κινγκ έχει έστω το μισό ταλέντο του πατέρα του…

Πηγή: www.moveitmag.gr 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr