Ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος κατέθεσε με περηφάνια τον συνδυασμό για να ολοκληρώσει το …μηδενικό έργο του

5 Μαΐου 201920:32

Με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ξάνθης Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο κατατέθηκε την Κυριακή 5 Μαΐου 2019 στο Πρωτοδικείο Ξάνθης το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Ο ίδιος εξέφρασε την ικανοποίησή του και νιώθει περήφανος, που τίθεται επικεφαλής ενός συνδυασμού ανανεωμένου κατά 80%. Μιας ομάδας ανθρώπων έντιμων και εργατικών, που αγαπούν τον τόπο τους και δεν φοβούνται να εκτεθούν και να αναλάβουν την ευθύνη, ώστε να προχωρήσουμε ακόμη πιο γρήγορα, ακόμη πιο αποφασιστικά. Συμπορευόμαστε με τους καλύτερους από τους παλιούς και τους καλύτερους από τους νέους.

Λίγο νωρίτερα ο Δήμαρχος Ξάνθης βρέθηκε στο εκλογικό του κέντρο στην κεντρική πλατεία Ξάνθης και αφού χαιρέτισε όλους τους παραβρισκόμενους, ξεκίνησε συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΥΠΟ, με κατεύθυνση το Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης για την κατάθεση των ονομάτων του ψηφοδελτίου.

Αμέσως μετά την κατάθεση ευχαρίστησε όλα τα μέλη του συνδυασμού δηλώνοντας «Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που δεχθήκατε να είστε σε αυτό το ταξίδι μαζί μου. Βασική μας αρχή είναι το ΜΑΖΙ σε ό,τι κι αν κάνουμε. Στόχος μας να τιμήσουμε με έργα και δράσεις την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας. Συνεχίζουμε μαζί σταθερά μπροστά για έναν Δήμο Πρότυπο. Συνεχίζουμε… για τον τόπο και τις αξίες μας».

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr