Ο αριθμός των ψήφων του Χατζηθεοδώρου που εκθέτουν τον Στάθη Γιάννακιδη

27 Μαΐου 201913:42

Δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει τι είναι αυτό που έκανε τον Στάθη Γιαννακίδη να θεωρεί ότι είναι πιο ισχυρός από τον Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης Γιώργο Χατζηθεοδώρου. 

Ή επιλογή του νεαρού βουλευτή-νεαρού υφυπουργού -παλαίμαχου διαδηλωτή των διοδίων, των Σκουριών και των αγανακτισμένων, να έρθει σε κόντρα με τον Γραμματέα του, και μάλιστα σε ένα κόμμα που η ιεραρχία είναι το Ω χωρίς Α, πιθανόν να του στοιχίσει ότι του απέμεινε πολιτικά

Ο Στάθης Γιαννακίδης θεώρησε ότι θα καταφέρει να πλασάρει τον Σάββα Μελισσόπουλο στην δεύτερη Κυριακή και σε συνδυασμό με την αποτυχία του Γιώργου Χατζηθεοδώτου, να γίνει ο κυρίαρχος παίκτης στην Ξάνθη. Όμως τα πράγματα ήρθαν ανάποδα, ο Σάββας Μελισσόπουλος, αν είχαμε άλλες δύο εβδομάδες, θα έχανε και από τον Γιάννης Παπαχρόνη, και ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου ισως έφτανε και τις 3000 ψήφους, ποσοστό τεράστιο αν αναλογιστείς ότι κουβαλάει όλη την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ και την δική του στάση. 

Μέχρι στιγμής, ο αριθμός των ψήφων που έχει μαζέψει, του δίνει κάθε δικαίωμα να πάει στην Κουμουνδούρου και να στείλει στα αζήτητα τον Στάθη Γιαννακίδη. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr