Ο απολογισμός του Αντιπεριφερειάρχη για την αντιμετώπιση των πλημμυρών και των χιονοπτώσεων

10 Μαρτίου 201514:52

Σε γραπτή του δήλωση ο Αντιπεριεφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση που υπήρξε στα δύο μέτωπα της κακοκαιρίας για πλημμύρες και χιόνια, το τριήμερο που πέρασε:

Τις τελευταίες εβδομάδες γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς κακοκαιρίας, η οποία έπληξε την περιοχή μας με σκληρότητα. Οι συνεχείς και ακατάπαυστες  βροχοπτώσεις δημιούργησαν ισχυρά πλημμυρικά φαινόμενα. Ταυτόχρονα, ο ορεινός  όγκος χτυπήθηκε από έντονες χιονοπτώσεις. Ευτυχώς, χάρη στην έγκαιρη κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού, αποφύγαμε τα χειρότερα.

Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά για την συνδρομή τους, το Δ΄Σώμα Στρατού,  την Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης, την Πυροσβεστική Υπηρεσία, τον Δήμο Τοπείρου  και τον Δήμο Μύκης.

Θέλω επίσης να συγχαρώ την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής  Ενότητας Ξάνθης που συνέβαλε με υπερπροσπάθεια στην αντιμετώπιση των καταστροφών.

Κατά την επίσκεψη μου και μετά την αντιμετώπιση της κρίσης, (Δευτέρα και  Τρίτη) στους Δήμους Μύκης και Τοπείρου για μικροπροβλήματα που ίσως παραμένουν,  αισθάνθηκα την ικανοποίηση των πολιτών για την άμεση επέμβαση μας. Άλλωστε αυτή  είναι και ουσία της τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr