Ο Αόρατος Βουλευτής απαιτεί την επανεκλογή του

4 Ιουλίου 202209:26

Αν θελήσεις να αναφερθείς στον Σπύρο Τσιλιγγίρη, τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Ξάνθης, θα πρέπει να κάνεις περιγραφή. «Θυμάσαι πριν τρία χρόνια, ένας με μπλε κοστούμι, που εκλέχθηκε βουλευτής..μελαχρινός, γιατρός πρέπει να ήταν».

Κάπως έτσι περιγράφουν τον βουλευτή του κυβερνώντος, τον οποίο ο πολίτης του νομού δεν τον είδε ποτέ στα έδρανα της βουλής, στο βήμα της βουλής, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που μετατράσπηκαν σε τραγωγία. 

Αυτός ο βουλευτής που είναι το απόλυτο μηδέν σε έργο, απαιτεί πλέον να είναι εκ νέου υποψήφιος. Έτσι, από Αόρατος Βουλευτής τρία χρόνια τώρα, αρχίζει τις επανεμφανίσεις με τα στελέχη του κόμματος ξεκινώντας από την γιάφκα της Μιχαλή Βόγδου. 

Για τον Ξανθιώτη που έχει εθιστεί στην μετριότητα, μια επανεκλογή του Σπύρου Τσιλιγγίρη δεν αποτελεί θαύμα. Σε οποιαδήποτε άλλη πόλη δεν θα τον κερνούσαν ούτε καφέ, εκτός όσων θα ήθελαν κάποια ιατρική εξυπηρέτηση. 

Η Νέα Δημοκρατία στην Ξάνθη που έχει μετατραπεί σε ένα βλαχομπαρόκ Life style, και έχει μια ευκαρία να γίνει μια κανονική οργάνωση με ορισμένους νέους που εκλέχθηκαν σε θέσεις κλειδιά, αρκεί να έχουν γερά στομάχια και να αποβάλλουν την «Γιάφκα»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr