Ο 17χρόνος DJ Δημήτρης Έμπορος από την Ξάνθη διαπρέπει στα decks και απαντά σε όλες τις ερωτήσεις μας

7 Φεβρουαρίου 201620:06

Ο DJ Δημήτρης Έμπορος 17 χρονών γεννημένος στην Ξάνθη και μόνιμος κάτοικος Ξάνθης, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης!

Γεγονός αποτελεί πως ο νεαρός DJ όπου και αν βρεθεί, κάνει χαμό, είτε με την μουσική του, είτε με την παρουσία του αυτή κάθε αυτή… Ισχυρή προσωπικότητα, εδραιωμένος σαν όνομα μέσα στην Ξάνθη και όχι μόνο, με το στυλ και το χαμόγελο που τα συνδυάζει όλα! Με αφορμή τον ερχομό των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών 2016, βρεθήκαμε μαζί του για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

-Καλησπέρα Δημήτρη, υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από το όνομά σου σωστά; Έμπορος; Τι σημαίνει Έμπορος; Από που βγαίνει; Σίγουρα τέτοιες ερωτήσεις θα δέχεσαι καθημερινά.

-Καλησπέρα, όντως δέχομαι αρκετές ερωτήσεις γύρω από το όνομα και την προέλευσή του. Είναι κάτι προσωπικό το οποίο δεν συζητώ ανοιχτά, απλά Έμπορος!

-Θα ήθελα να σε ρωτήσω πως και σε ποια ηλικία αποφάσισες να ξεκινήσεις την ασχολία σου με την μουσική.

-Σε ηλικία 12 ετών είχα την πρώτη επαφή με τη μουσική από ποιόν φυσικά; Από τον πατέρα μου, ο οποίος όντας και εκείνος λάτρης της μουσικής, μου αγόρασε τα πρώτα CD Players.
12695725_1726236810947184_137049981_n

-Πως καταφέρνεις να συνδυάζεις και το σχολείο και τις μουσικές σου ασχολίες;

-Στην ουσία δεν τα καταφέρνω, διότι το σχολείο απαιτεί πολύ χρόνο, αλλά στο βαθμό του μέγιστου δυνατού προσπαθώ να αφιερώνω αρκετή ώρα την ημέρα σε αυτό που αγαπάω.

-Το όνομά σου ακούγεται πολύ μέσα στην Ξάνθη, έχεις κάποιο μυστικό για αυτό;

-Βασικά δεν νομίζω πως είμαι από τους “διάσημους” μέσα στην πόλη, απλώς έχω κάποιους γνωστούς, και όχι δεν υπάρχει μυστικό για αυτό.

-Θα παίξεις σε κάποια event στην διάρκεια του Καρναβαλιού της Ξάνθης αυτή τη χρονιά;

-Φέτος θα είναι μια πολλά υποσχόμενη χρονιά για το καρναβάλι μας, από την πλευρά μου θα καταβάλω την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να βγει το καλύτερο αποτέλεσμα όπως και πέρσυ.

-Εκτός από το DJing έχεις σκεφτεί να ασχοληθείς και με μουσική παραγωγή;

-Δυστυχώς στις μέρες μας, ένας DJ οφείλει αυτόματα να είναι και παραγωγός, η αλήθεια είναι πως έχω φτιάξει κάποια κομμάτια, αλλά είναι σε πρώιμο στάδιο, δεν είχα και την καλύτερη διάθεση για τέτοιου είδους εγχείρημα. Το όλο project έχει εγκαταλειφθεί διότι αυτό απαιτεί πολύ χρόνο, σε κάποιους μήνες θα αρχίσω ξανά από την αρχή.

-Μάθαμε ότι πήρες μέρος σε έναν διαγωνισμό, Be The One, μίλησέ μας για αυτό.

-Αυτός ο διαγωνισμός είναι η ευκαιρία που περίμενα εδώ και πολλά χρόνια, πιστεύω όχι μόνο εγώ αλλά και πολλοί άλλοι DJ ανά την Ελλάδα. Ο πρώτος DJ του διαγωνισμού ο οποίος βγαίνει από ψηφοφορία κριτών και κοινού, θα παίξει στο Colour Day Festival στην Αθήνα. Χρειάζομαι λοιπόν τη βοήθεια των φίλων μου και των γνωστών μου, για να επιτύχω την πρώτη θέση ή μια θέση στη δεκάδα και να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα! Σε 25 μέρες ανοίγει η ψηφοφορία.

-Έχεις κάποια σχέδια για το κοντινό η μακρινό μέλλον όσον αφορά διάφορες εμφανίσεις, πάρτυ, κτλ.;

-Αυτές τις μέρες προετοιμάζομαι για ένα πάρτυ μασκέ στην Καβάλα το οποίο ονομάζω πρόβα τζενεράλε για αυτά που θα γίνουν την εβδομάδα του Καρναβαλιού στην Ξάνθη, στις 26 Φεβρουαρίου στο club Motel στην Καβάλα, φυσικά ευπρόσδεκτοι είναι όλοι και 27 Φεβρουαρίου στο Nostos bar στην Ξάνθη με τους Νίκος Ζιωγάλα, Δίεκ και εμένα! Παράλληλα δουλεύω για την μουσική για τις μέρες του Καρναβαλιού, ενώ ταυτόχρονα κάνω επαφές για διάφορα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα.

-Τέλος τι θα ήθελες να ευχηθείς σε όλους τους αναγνώστες μας σήμερα;

-Θα ήθελα να ευχηθώ καλές αποκριές, καλά να περνάν σε ότι και αν κάνουν. Να αγαπάνε την μουσική όπως εγώ! Και φυσικά να συμμετέχουν στην τρέλα… εγώ θα είμαι πίσω από τα decks και θα προσπαθώ για το καλύτερο…

12665753_1726236814280517_1911915122_n(1)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr