Νούντλς με χοιρινό από την Καμπότζη

4 Μαρτίου 201414:00

Παρείστικη συνταγή που θα σας κρατήσει στο σπίτι με λίγους φίλους κι ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί. Κινέζικο street food!Συστατικά

800 γρ. χοιρινό φιλέτο
400 γρ. νούντλς
2 πράσσα
100 γρ. σάλτσα σόγιας
100 γρ. φύτρα σόγιας
1 κουταλιά μέλι
λίγο τζίντζερ τριμμένο
30 ml. ηλιέλαιο

Τρόπος παρασκευής συνταγής
Κόβουμε το χοιρινό σε μπουκιές και το σοτάρουμε δυνατά σ’ ένα γουόκ με το ηλιέλαιο.
Προσθέτουμε τα πράσα σε ροδέλες, τα φύτρα σόγιας, τη σάλτσα σόγιας, το μέλι, τζίντζερ, και λίγο νερό και περιμένουμε να μαλακώσουν.
Βάζουμε τα νουντλς σε ζεστό νερό για 4-5 λεπτά, μέχρι να φουσκώσουν.
Τα σουρώνουμε και τα ανακατεύουμε με τα άλλα υλικά στο τηγάνι.
Σερβίρουμε αμέσως.
Διάρκεια: 30 λεπτά

Πηγή : www.lovecooking.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr