Νοσοκομείο Καβάλας: «Έγινε ό,τι ήταν δυνατόν» για την 13χρονη μαθήτρια από την Ορεστιάδα

25 Φεβρουαρίου 202010:13

«Έγινε ό, τι ήταν δυνατόν για την αντιμετώπιση του τραύματος, και η μετεγχειρητική πορεία θα κρίνει την εξέλιξη της υγείας του κοριτσιού», ανέφεραν οι νευροχειρουργοί του νοσοκομείου Καβάλας, μετά την τρίωρη, σχεδόν, επέμβαση, στην οποία υπεβλήθη το πρωί της Δευτέρας η 13χρονη μαθήτρια από την Ορεστιάδα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

H 13χρονηπου τραυματίστηκε πολύ σοβαρά την περασμένη Πέμπτη, στη διάρκεια σχολικής εκδρομής, στο Άλσος Αδριανουπόλεως, όταν μετά από πτώση υπέστη ιδιαίτερα σοβαρές κακώσεις στη σπονδυλική στήλη αλλά και βλάβη στον νωτιαίο μυελό.

Οι επόμενες μέρες χαρακτηρίζονται ιδιαίτερα κρίσιμες, κατά τις οποίες θα μπορέσουν οι γιατροί να κρίνουν το κατά πόσο επιτυχημένο μπορεί να θεωρηθεί το χειρουργείο της Δευτέρας για την μετέπειτα εξέλιξη του κοριτσιού. Σε κάθε περίπτωση, όπως αναφέρουν οι ίδιοι, η μαθήτρια καθημερινά θα υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ σε λίγες μέρες πιστεύουν πως θα έχουν σχηματίσει σαφή εικόνα της κατάστασης αλλά και της ανταπόκρισης της ίδιας στην εν λόγω χειρουργική επέμβαση, ώστε να δουν τα επόμενα βήματα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr