“Νοκ άουτ” ο Δημαρχόπουλος από την επίθεση στον Μανώλη Φανουράκη

16 Ιουλίου 201809:02

Και εκεί που όλα έδειχναν πως ο Μπάμπης Δημαρχόπουλος θα επικρατούσε στις επόμενες εκλογές αφού δεν υπήρχε κάποιος άλλος υποψήφιος που θα έκανε την διαφορά, ήρθε η επίθεση στον Μανώλη Φανουράκη που – εκτός αν έχουμε άλλο περιστατικό –  ουσιαστικά “τελειώνει” τον Μπάμπη Δημαρχόπουλο.

Και όταν λέμε “τελειώνει” τον εννοούμε. Δεν είναι 20 μέτρα άσφαλτος που ξηλώθηκε, δεν είναι 20 αδέσποτα, δεν είναι, δεν είναι δεν είναι….. είναι ότι ο νυν Δήμαρχος δεν μπορεί να κάνει πλέον ούτε το πιο ουσιαστικό, να ελέγξει την παράταξη του. 

Η επίθεση στον Μανώλη Φανουράκη το βράδυ της Κυριακής για κριτική που άσκησε η “Κοινωνία Δημοτών” στον Αντιδημάρχο του Δήμου Ξάνθης Θωμά Ηλιάδη, δεν είναι γεγονός είναι νοοτροπία. Και αυτή η νοοτροπία θα πρέπει εδώ και τώρα να κοπεί. Διαφορετικά θα πρέπει σε λίγο καιρό Δήμαρχοι, Αντιδήμαρχοι και Σύμβουλοι, να περνάνε εντατικά μαθήματα αυτοάμυνας. 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr