ΝΟΔΕ Ξάνθης: . Οι άστοχες, αναληθείς κι άνευ ουσιαστικού αντικειμένου ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

6 Δεκεμβρίου 201815:43

Η ΝΟΔΕ Ξάνθης με ανακοίνωση της απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης για το θέμα που άνοιξε ο Κωνσταντίνος Ζαγναφέρης, για την Αναπτυξιακή

Δυστυχώς, κάθε μέρα που περνά με Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, είναι αρνητική εξέλιξη για τη χώρα. Ο κύκλος των ψεμάτων, των λαθών, της ανεπάρκειας, της παραπλανητικής δημαγωγίας πρέπει να κλείσει το γρηγορότερο για την χώρα μας.

Αυτό επιτάσσει η κρισιμότητα των στιγμών που ζούμε, αυτό επιτάσσει η κοινωνία. Οι άστοχες, αναληθείς κι άνευ ουσιαστικού αντικειμένου ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των βουλευτών του αναδεικνύουν την πραγματική αλήθεια. Οι μόνοι υπαίτιοι για την έλλειψη αναπτυξιακής προοπτικής σήμερα στον τόπο μας, αντί να απολογηθούν, με περισσό θράσος επιχειρούν να παραπλανήσουν τους πολίτες της Ξάνθης.

Λόγω της ανικανότητας τους να κυβερνήσουν τον τόπο, ακόμη και σήμερα ασκούν αντιπολίτευση τόσο ψεύτικη όσο και η ελπίδα που προσέφεραν στους Έλληνες. Όλα αυτά τα χρόνια που η πατρίδα αντιμετωπίζει πραγματικές προκλήσεις, είναι ανίκανοι να αντιδράσουν υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας. Οι επόμενες εκλογές δεν είναι μια μάχη για πολιτική κυριαρχία.

Είναι μια μάχη για την ψυχή του Έθνους. Η παράταξή μας δεν φοβήθηκε ποτέ να σταθεί με ευθύνη απέναντι στην Ιστορία. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι μια κυβέρνηση όλων των Ελλήνων. Ο αγώνας για να φύγουν οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος και οι όμοιοι τους από την εξουσία θα είναι συνεχής, διότι η Ελλάδα αξίζει καλύτερα. Και οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα!

Ο Πρόεδρος  της ΝΟ.Δ.Ε Ξάνθης

Μιχάλης Πατεράκης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr