ΝΟΔΕ Ξάνθης: Επίσκεψη στον Δήμαρχο Ξάνθης

4 Μαΐου 201620:46

Επίσκεψη στο Δημαρχείο Ξάνθης πραγματοποίησαν σήμερα μέλη της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης, με σκοπό την πληρέστερη ενημέρωση σχετικά με τα τεκταινόμενα στο αυτοδιοικητικό τοπίο αλλά και την εκτενέστερη ανάλυση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αυτοδιοικητικές Υπηρεσίες, εν μέσω της σφοδρής κρίσης που μαστίζει την χώρας μας.
Σημείο αναφοράς της επισκέψεως, η συνάντηση με το εκλεκτό μέλος της παρατάξεως μας και Δήμαρχο Ξάνθης, κύριο Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο, ο οποίος με την για πολλοστή φορά αποδεινυόμενη άρτια κατάρτιση του επί του συνόλου των θεμάτων που αφορούν τον Δήμο Ξάνθης, κατέδειξε ότι παρά τις δυσκολίες που θέτουν οι πολιτικές και οι επιλογές της κυβέρνησης, η Ξάνθη βαδίζει στο δρόμο της προόδου και της ανάπτυξης.
Οι επισκέψεις των μελών της ΝΟΔΕ Ξάνθης σε πολιτικούς, αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς του τόπου μας θα συνεχιστούν στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr