ΝΟΔΕ Ξάνθης : Οι εμπνευστές της υπόθεσης Βατοπαιδίου σπιλώνουν συνειδήσεις

23 Μαρτίου 201723:20

Οι εμπνευστές της υπόθεσης Βατοπαιδίου δεν διστάζουν ακόμη και σήμερα, κατά τη συνήθη πρακτική τους, όπως έπρατταν και τότε να σπιλώνουν συνειδήσεις αποκρύπτοντας εν γνώσει τους την αλήθεια.

Είναι προφανές ότι αυτοί που μας διαβεβαίωναν το 2009 ότι «λεφτά υπάρχουν» με μόνο σκοπό τη νομή της εξουσίας, δεν θα δίσταζαν να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε μέσο, για να την αναλάβουν, ακόμη και την ηθική εξόντωση αθώων.

Έτσι, μιλούν για μη κρίση της εμπλοκής πολιτικών προσώπων, αλλά, επιμελώς, παραλείπουν να αναφέρουν ότι αυτή δεν πραγματοποιήθηκε υπ’ ευθύνη τους.

Παραλείπουν, οτι ο πρώην Υπουργός και βουλευτής ΝΔ Ξάνθης κ. Κοντός, προσπάθησε επανειλημμένως να προκαλέσει πολιτική και νομική κρίση της εμπλοκής του, καταθέτοντας τρεις φορές αίτημα στην Βουλή με σκοπό να συσταθεί η Ειδική Επιτροπή του άρθρου 86 του Συντάγματος επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ, τις οποίες η τότε Κυβέρνηση σκοπίμως αγνόησε, αφού έχοντας καταλάβει την εξουσία, αδιαφορούσε για την πραγματική αλήθεια.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr