Η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης για την καταστροφή των καλλιεργειών στο Δήμο Τοπείρου

3 Μαΐου 201719:34

“Με ιδιαίτερο προβληματισμό παρατηρούμε την απόγνωση των αγροτών των παρανέστιων περιοχών του Δήμου Τοπείρου, εξαιτίας του προβλήματος της καταστροφής των καλλιεργειών τους από τον υπερπληθυσμό των αγριογούρουνων, που επικρατεί στην περιοχή.

Ζητούμε από τους βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος, να ενδιαφερθούν επιτέλους για τα προβλήματα του Νομού Ξάνθης, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες μαζί με τους αρμόδιους φορείς, με σκοπό την οριστική επίλυση του προβλήματος.

Δεδομένης της απραξίας εκ μέρους των κυβερνητικών βουλευτών που επικρατεί στο Νομό, η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης, έχει ήδη ενημερώσει για το θέμα τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας για τον Νομό Ξάνθης, Βουλευτή Επικρατείας κ. Σταμάτη Δημήτρη, με σκοπό την προσπάθεια εξεύρεσης λύσης μέσω των προβλεπομένων διαδικασιών του ελληνικού κοινοβουλίου.” , συνυπογράφουν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης, Κιατίπης Νικόλαος  και ο Γραμματέας  Πατεράκης Μιχαήλ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr