ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης: Δυο έτη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

25 Ιανουαρίου 201721:22

“Η αποτυχημένη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και οι παντελώς απόντες βουλευτές της από την Ξάνθη, εδώ και δύο έτη στη διακυβέρνηση της χώρας, δεν προσέφεραν ουδέν. Ο ελληνικός λαός, αντιλαμβανόμενος τις πραγματικές προθέσεις των κυβερνούντων, έχει γυρίσει την πλάτη στους πολέμιους της ανάπτυξης και της απασχόλησης, στους πρωταγωνιστές της μεγαλύτερης προσπάθειας διεθνούς απαξίωσης της χώρας.

Η δήθεν υπερήφανη διαπραγμάτευση, η αυταπάτη η οποία κόστισε στους Έλληνες πολίτες 86 δις, πέραν από τη διαπόμπευση της χώρας, είχε ως αποτέλεσμα την εφαρμογή του βαθύτατα υφεσιακού μνημονίου Τσίπρα, το οποίο στοχοποίησε δημοσίους υπαλλήλους, αγρότες, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και κατοίκους ακριτικών νησιών.

Μετά την αποτυχία της, η κυβέρνηση στηριζόμενη στις πραγματικές αρχές της, την αδιαφάνεια, την καθεστωτική αντίληψη και την ευνοιοκρατία, το μόνο που προσπαθεί είναι η ικανοποίηση του μηχανισμού των κομμάτων που την απαρτίζουν, αδιαφορώντας για το μέλλον, αφού ξέρει ότι η θέση που της αρμόζει, είναι αυτή στην οποία σύντομα θα βρεθεί, το χθες.” , καταλήγει η ΝΟΔΕ ΝΔ Ξάνθης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr