Νίκος Χαρδαλιάς: Τα μέτρα ισχύουν στο ακέραιο έως τις 27 Απριλίου

21 Απριλίου 202009:11

Τις ελπίδες όσων σε χαλάρωση των μέτρων νωρίτερα από το προβλεπόμενο, καθώς τα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα μειώνονται δραματικά, διέψευσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς.

«Κάναμε ένα σημαντικό βήμα ακόμη και τις μέρες του Πάσχα, δείχνοντας αξιοζήλευτη πειθαρχία» είπε ο κ. Χαρδαλιάς, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ταυτόχρονα πως τα τα περιοριστικά μέτρα ισχύουν στο ακέραιο ως τις 27 Απριλίου, όπως έχει ανακοινωθεί. 

Ο υφυπουργός συνέστησε στους πολίτες να κάνουν υπομονή και ανέφερε πως έχει ξεκινήσει η συζήτηση για τη σταδιακή άρση των μέτρων στη χώρα μας όπως και στην ΕΕ, αλλά όπως υπογράμμισε η όποια άρση θα ξεκινήσει βήμα-βήμα όταν κριθεί ότι δεν υπάρχουν οι λόγοι που τα επέβαλαν.

«Τις τελευταίες ημέρες ένα είναι σίγουρο ότι κάναμε ένα σημαντικό βήμα στην κοινή μας προσπάθεια», είπε κατά την ενημέρωση ο Νίκος Χαρδαλιάς και όπως ανέφερε ,οι παραβάτες ήταν λίγοι αλλά επανέλαβε ότι ο κίνδυνος δεν έχει παρέλθει. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr