Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ στα μέλη της: Εσείς θα κλέβατε τρόφιμα από σούπερ μάρκετ;

20 Μαρτίου 201717:57

Αντιδράσεις αλλά και πολλά ερωτήματα έχουν προκληθεί από το ερωτηματολόγιo της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ προς τα μέλη του ενόψει του συνεδρίου της.
Στο πλαίσιο των ζητημάτων που μπαίνουν στο τραπέζι του προσυνεδριακού διαλόγου, τα μέλη και οι φίλοι της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται να απαντήσουν σε ένα ερωτηματολόγιο με πολλές και αμφιλεγόμενες ερωτήσεις. 

Συγκεκριμένα, ο επισκέπτης στην ερώτηση «Αντισυμβατικές ακτιβιστικές δράσεις (π.χ. οργανωμένες κλοπές από αλυσίδες σούπερ-μάρκετ και αναδιανομή των προϊόντων σε πολίτες) καλείται να συμπληρώσει μια από τις παρακάτω απαντήσεις: «-Δεν θα υποστήριζα ούτε θα συμμετείχα ποτέ -Θα υποστήριζα – Θα συμμετείχα – Έχω συμμετάσχει και θα το κάνω στο μέλλον».

Σε κάποιο άλλο σημείο ερωτώνται αν θα υποστήριζαν ή όχι καταλήψεις σε δημόσια κτίρια και γραφεία πολιτικών αλλά και τραπεζικά ιδρύματα, ποια είναι η άποψή τους για τη θανατική ποινή, εάν θα εγκρίνουν καταλήψεις κτιρίων για να στεγαστούν σε αυτά πρόσφυγες κτλ. 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr