Νεολαία ΑΝΕΛ εναντίον του Υπουργού Παιδείας

27 Μαΐου 201618:44

Το θέατρο του παραλόγου αυτής της συγκεβέρνησης συνεχίζεται αφού μετά την διαπίστωση του Πάνου Καμμένου πως νόμος που ψήφισε είναι αντισυνταγματικός, μετά την Άννα Βαγενά και την σύγκριση των 400 χρόνων σκλαβιάς με τα 100 χρόνια μνημόνιο, μετά τον Κυρίτση και τις διχαστικές – φασιστικές δηλώσεις του, ήρθε η νεολαία των ΑΝΕΛ να δώσει την χαριστική βολή με ανακοίνωση εναντίον του υπουργού παιδείας.

Αυτό γίνεται μάλιστα την ώρα που ο Πάνος Καμμένος καλωσορίζει τον Πούτιν και μιλάει για τα ορθόδοξα Έθνη, αναλυτικά στο δελτίο τύπου:

Σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ, ο Υπουργός Παιδείας, μας αποδεικνύει, για μία ακόμη φορά, ότι δεν μπορεί να ξεφύγει από τις εμμονές του και τις ιδεοληψίες του.

Η επιμονή του στην μετατροπή του μαθήματος των Θρησκευτικών σε Θρησκειολογία, μας δίνει την αίσθηση ότι δεν καταλαβαίνει ούτε τις έννοιες των λέξεων.

Του θυμίζουμε το γεγονός, ότι, καταρχάς, ο ρόλος του είναι να υπηρετεί τους Έλληνες πολίτες και να σέβεται τη βούληση αυτών, κάτι που φαίνεται να ξεχνάει. Του θυμίζουμε, επίσης, ότι η Ορθόδοξη Πίστη και Παράδοση χαρακτηρίζει τους Έλληνες και τους οδηγεί μέσα στο χρόνο.

Παράλληλα, ενημερώνουμε τον Υπουργό, ότι ο τρόπος διδασκαλίας που επιθυμεί για τα Θρησκευτικά, είναι εκτός των άλλων, πλήρως αντιπαιδαγωγικός. Αναρωτιόμαστε, πως θα μάθουν τα παιδιά, χωρίς να μπερδευτούν, την κοσμοαντίληψη της κάθε Θρησκείας μέσα σε λίγες ώρες. Μία τέτοια διαδικασία το μόνο που θα καταφέρει, είναι να προκαλέσει περισσότερη σύγχυση στα παιδιά.

Η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων καλεί τον Υπουργό Παιδείας να σταματήσει να προκαλεί με την ανεπάρκειά του.
Υ.Γ. Όσον αφορά προτάσεις, περί παρελάσεων και προσευχής στα σχολεία, που εκφράστηκαν από την επιτροπή του μηδενιστή κυρίου Λιάκου, τις θεωρούμε, τουλάχιστον προσβλητικές. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στη συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου για την Παιδεία.

Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr